Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

No make-up look: Zašto Alicia Keys uopće ne nosi šminku?

No make-up look: Zašto Alicia Keys uopće ne nosi šminku?
1

Dobitnica 16 Grammy nagrada i jedna od najviše fotografiranih osoba na svijetu, slavna Alicia, ne nosi make-up. Ima lijepu kožu i naprosto je odustala od šminkanja. Formule za njegu lica njezini su glavni rituali

VIDEO

Da, ima lijepi ten, ali sama činjenica da nema potrebu ili naviku svako jutro pokriti svoje lice šminkom ili se srediti za neko snimanje, čini je posebnom jer Alicia naprosto ne mari za to. Iako je industrija kozmetike jedan od najvećih svjetskih biznisa, slavna je pjevačica još 2016. godine izjavila kako kreće na #nomakeupjourney. I pri tome ostala.

Pokretanje videa...

01:32

Odlučila je isprobati kako je to živjeti bez da se od jutra do mraka brine o tome kako joj puder izgleda tijekom dana, je li joj se razmazala maskara ili rumenilo naprosto nestalo. U 2017. je izjavila kako nije rob šminkanja i nije rob ne-šminkanja. Jednostavno sam to izabrala, rekla je Alicia.

- Ne želim se više prekrivati. Niti lice niti dušu, niti svoje misli, svoje snove, borbe, emocionalni rast. Ništa - izjavila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
61st Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Te iste godine objavila je album "Here", na kojemu je u pjesmu "Girl Can't Be Herself" ubacila riječi:

- Ujutro čim se probudim, što ako ne želim na sebe staviti sav taj make-up, tko kaže da moram sve to prekriti, možda sav taj Maybelline prekriva moje samopoštovanje. 

Alicia Keys and Dua Lipa present the best Best New Artist award at the 62nd Grammy Awards show in Los Angeles

Naravno da su mišljenja bila podijeljena te su je njezini fanovi često napadali u vezi te teme. No, Alicia im je više puta naglašavala da je to njezin izbor i da se tako dobro osjeća. Činjenica je da joj je to uštedjelo na vremenu.

Iako nema šminke, Alicia itekako brine kako će i što stavljati na lice. Naime, posvetila se ritualima njege, a njezina vizažistica Dotti (koja je očito ne šminka, već stavlja umjetne trepavice), izjavila je kako pjevačica njeguje lice ritualima čišćenja, uljima, anti-age serumima, akupunkturom, rollerima i biranim maskama. Jedna od njoj omiljenih maski za lice je Eminence Clear Skin Probiotic.

Dotti joj, naime, stavlja parcijalne trepavice i uređuje obrve. Izjavila je da pritom koristi Anastasia Beverly Hills Brow Definer.

Pjevačica koristi i Vita Liberata Self Tanning Anti-Age Serum za zdravi sjaj kože te Mally Ever Colour Poreless Face Definer Mattifier za matiranje.

Među njezine omiljene formule spada i kombinacija Burt’s Bees Goodness Glows Liquid Foundation s uljem za lice Complete Nourishment Facial Oil.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme