Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Nova kolekcija Diane Viljevac - spoj suvremenog i romantičnog

Uz haljine koje su uvijek u fokusu njezinog modnog djelovanja, ove sezone dizajnerica predstavlja kapute, hlače, bluze i pleteninu -jednostavniji pristup formi i krojevima

4 komentara

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac u svoj dizajn udahnjuje neki novi modni element kojim svoj identitet prikazuje u drukčijim okvirima. Uz haljine koje su uvijek u fokusu njezinog modnog djelovanja, ove sezone dizajnerica predstavlja kapute, hlače, bluze i pleteninu.

Foto: Jelena Balić

Na ovaj modni iskorak odlučila se zato što je svojim klijenticama htjela ponuditi modne kombinacije koje su idealne bilo za dnevne, bilo za večernje prigode.

Foto: Jelena Balić

Osim kolorita, dizajnerica je novom kolekcijom predstavila i jednostavniji pristup formi i krojevima koji su ovom kolekcijom jednostavniji i pročišćeniji.

Foto: Jelena Balić

Koloristički prevladavaju zemljane boje, dok su od materijala korišteni vuna, viskoza, pamuk i čipka.

Foto: Jelena Balić

Iako je u svoj potpis udahnula moderan prizvuk, dizajnerica i dalje ostaje vjerna svom romantičnom potpisu koji je prožet i ovom kolekcijom. Ovom kolekcijom dizajnerica je prikazala i svoj modni rast i ovo je do sada njezina najozbiljnija kolekcija.

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić

Foto: Jelena Balić
Model: Dolores/Sonic Modeils
Make-up: Simona Antonović

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message