Obavijesti

Lifestyle

Komentari 80

Novčani horoskop za jesen za svaki znak: Blizance očekuje stabilnost, a Vagu problemi

Novčani horoskop za jesen za svaki znak: Blizance očekuje stabilnost, a Vagu problemi

Jesen će biti dobar period za Bika, ne očekuju se problemi s novcem. Međutim, neće biti najbolje vrijeme za velika ulaganja. Vodenjaka čeka niz financijskih neuspjeha

VIDEO

Ovan

Skloni ste rasipanju i brzopletim kupovinama. Volte kupovati sitnice koje vas usrećuju. Ovnovi bi trebali naučiti biti pažljiviji u trošenju i naviknuti se da štede novac. Ove jeseni, financijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unaprjeđenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Štednja 02:11

Bik

Jesen će biti dobar period za Bika, ne očekuju se problemi s novcem. Međutim, neće biti najbolje vrijeme za velika ulaganja pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju.U rujnu mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima.

Blizanci

Ključna riječ za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U financijama će vladati mirna luka. Ipak, nemojte pretjerivati s troškovima.

Horoskopski znakovi koji će sve napraviti i riskirati za karijeru
Horoskopski znakovi koji će sve napraviti i riskirati za karijeru

Rak

Jesen će biti prilično miran period za Rakove u financijskom smislu. Rad i trud napokon će se isplatiti. Možete se opustiti i odmoriti, udahnuti svjež zrak s puno mira.

Lav

Lavovi će imati period s puno promjena. Ako ste u posljednjim danima oskudijevali kada je riječ o novcu i stvarima koje želite, sada se situacija mijenja. Čekaju vas redovna primanja koja će poboljšati vašu financijsku situaciju.

Djevica

Tijekom jeseni možete imati uspjeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osjetit ćete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami riješiti svoje probleme i pomoći bližnjima. U studenom nakon što završite važne stvari, konačno se možete opustiti sa svojom obitelji.

Vaga

Za Vagu su mogući problemi sa financijama tijekom jeseni. Neki priljevi novca na koje ste računali mogu presušiti. Ostanite mirni, stabilizirajte troškove, pažljivije planirajte budžet. U studenom će sve doći na svoje i onda ćete moći ostvariti poslovne i financijske ciljeve.

Škorpion

Škorpione očekuje potpuno miran period, ali morate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosljedno krenite ka svojim ciljevima.

Znakovi Zodijaka - od najgorih do najboljih za životne partnere
Znakovi Zodijaka - od najgorih do najboljih za životne partnere

Strijelac

Ove jeseni možete sebi priuštiti ugodnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućit će vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Listopad će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu financijsku situaciju.

Jarac

Jesen će za Jarca biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali ugodna kupovina neće nanijeti veliku štetu vašem novčaniku. Bit ćete dovoljno energični da realizirate nove projekte i ostvarite dobar profit. U studenom će vam goditi odmor s obitelji.

Vodenjak

Tijekom jeseni očekuje se niz financijskih neuspjeha. Prilagodite se svemu što se događa. Neke promjene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do financijskog disbalansa, obitelj i prijatelji mogu biti od pomoći.

Ribe

Ribe će jesen potaknuti da se fokusiraju na karijeru. Sada nije najbolje vrijeme za promjene i nepromišljene odluke. Zatražite savjet od nekoga kome vjerujete. Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv, piše Atma.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku