Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Novi Astral: Uroci su moćno oružje zavidnog i zlobnog srca

U novom Astralu saznajte postoje li uroci i treba li ih se bojati, analiziramo dječje snove, donosimo prirodne recepte za sve ženske bolesti, otkrivamo kako komunicirati s biljkama te zašto je potonula Atlantida

Foto: 24sata/24sata
0 komentara

Balkanski Nostradamus Mevludin Duvančić, msgr. Milivoj Bolobanić, bosanska proročica Jozefina i andragoginja Jelena Takač u novom broju Astrala otkrivaju sve istine i zablude o urocima te donose najbolje metode samozaštite. Jozefinu je radi skidanja uroka moguće i nazvati na broj telefona 098/9209-976.

U novom broju donosimo i potresne ispovijesti ljudi koji su bili u komi, na granici života i smrti, a onda su ih probudili zvuci njihovih omiljenih glazbenika, jer muzika može dignuti iz mrtvih.

Ako vas zanima zdravlje, ne propustite saznati sve o ljekovitim svojstvima maslačka, a pronašli smo i prirodne recepte za sve ženske bolesti.

Najrenomiraniji hrvatski znanstvenici i onkolozi otkrivaju što sve izaziva, ali i zaustavlja karcinome te što možete napraviti da spriječite najgore.

Foto: 24sata/24sata

Naša gastro majstorica pripremila je recepte za smoothie zdjelice, odnosno za doručak koji se jede sa žlicom i od kojeg niste gladni. 

Analiziramo i snove te noćne more vaše djece, donosimo upozorenja nedavno preminulog a slavnog Stephena Hawkinga o sudbini čovječanstva, a otkrivamo i ezoterijske teorije o nestanku Atlantide.

Kao i uvijek, tu je i iscrpni horoskop za svibanj za sve znakove zodijaka, ali i veliki keltski horoskop starih Druida.

Naučite i kako komunicirati s biljkama, zašto su orhideje magičan cvijet i što donose u vaš dom te koja je ptica vaš duhovni vodič i kako vam može pomoći.

Na kraju ne propustite i savjete Vere Čudine te Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message