Lifestyle

Komentari 0

Novi hit: Pamučna podstava za grudnjak kako se ne biste znojili

Novi hit: Pamučna podstava za grudnjak kako se ne biste znojili

Novost na tržištu postali su sve popularnije i tražene podstave za grudnjak koje su dizajnirane da apsorbiraju neželjeni ali neizbježni znoj, sprečavajući da vam se grudi i prsni koš oznoji

Dok sunčane dane i blage noći mnogi obožavaju, neizdržljivo vruće vrijeme također dovodi do izrazito znojnih, a prilično neugodnih grudi. No možda postoji rješenje, ono od koga bi sve žene mogle imati koristi.

POGLEDAJTE VIDEO: Dan bez grudnjaka

Na Amazonu su se počele prodavati pamučne podstave za grudnjak koje su navodno dizajnirane da apsorbiraju neželjeni ali neizbježni znoj, sprečavajući da vam se 'grudi' i prsni koš oznoji.

Osim toga, ove pamučne podstave dobile su hrpu pozitivnih komentara/recenzija na Amazonu.

Bijele pamučne podstave dolaze u jednoj veličini, a nose se ispod grudnjaka kako bi apsorbirale znoj koji se nakuplja u dekolteu, ispod potkošulje i oko leđa.

Ono što je još dobro, a to je da se ova podstava ne može vidjeti kroz odjeću.

Podstave koštaju otprilike 80 kuna, a zbog toga jer su od pamučnog materijala, to znači da su za višekratnu uporabu, peru se i potpuno su prozračne.

Neki od komentara kupaca bili su: 'Ovo je sjajno', 'Život je bio puno ugodniji ovih posljednjih dana na ovoj vrućini. Takva jednostavna ideja. Preporučujem ovo drugim ženama'.

Jedna je žena čak rekla da ga koristi kako bi spriječila iritaciju od grudnjaka.

No, osim podstava brenda Easy Life možete pronaći i mnogo drugih brendova koje prodaju podstave za grudnjak, piše The Sun.

Najčitaniji članci