Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Novi trend: Kapa Baker boy voli eleganciju i rokerski stil

Novi trend: Kapa Baker boy voli eleganciju i rokerski stil

Kapa koju su ‘60-ih nosile Brigitte Bardot i Edie Sedgwick zavladala je uličnom modom i s trona izbacila donedavno obožavane šešire. Može se kombinirati baš na sve

VIDEO

Kape Baker boy, kakve su nosili muškarci i dječaci na početku 20. stoljeća kao dio radne odjeće pekara, ali i poštara i mornara, svakih pola stoljeća dožive stilsko uskrsnuće u obliku ženskog modnog trenda. 

Tako su ih 60-ih godina prošlog stoljeća nosile modne ikone Brigitte Bardot i Edie Sedgwick, a danas ih ultimativno nose sve cure Instagram generacije koje prate trendove. I to u tolikoj mjeri da su s modnog trona privremeno izbacile šešire sa širokim obodom. 

Uglavnom su kape u crnoj verziji od kože, pliša ili samta te se kao takve lako kombiniraju sa svim modnim kombinacijama i u raznim prigodama. No trendseterice ih najčešće nose uz retro karirane uzorke na odjeći, a vi možete isprobati i kako lijepo dopune jeans total look.

ZRINKA BLAŽEVIĆ, PR savjetnica:

Nosim kapu, šal i ruksak Zara, jaknu, suknju i čizme Mango, vestu H&M i ‘no name’ košulju. Volim ovu kombinaciju jednostavnih komada koji ostavljaju efektan i chic dojam, a ujedno su to moje omiljene (ne)boje, kaže Zrinka. 

URŠULA HULJEV, studentica talijanskog i ruskog:

Nosim kapu i haljinu Zara, jaknu Mango, maminu maramu, torbu Mass i čizme H&M. Ova kombinacija odaje moje dobro raspoloženje, u šali priznaje zaljubljenica u jezike. 

MATEA ANDRIĆ, studentica povijesti:

Nosim kapu Stradivarius, sako koji sam naslijedila od bake, majicu Tommy Hilfiger te hlače, torbu i čizme Zara. Za ovu kombinaciju odlučila sam se jer volim jednostavne i klasične komade u kojima se osjećam ugodno, kaže.

LUNA VALAS, model:

Nosim kapu Zara, kaput Inverno Caldo, hlače Levi’s, čizme Dr. Martens i torbu Klisab. Izašla sam iz svojih stilskih okvira tamnih boja i kupila žuti kaput, kaže Luna.

IVANA JERKOVIĆ, PR menadžerica:

Nosim kapu i kaput Mango, vestu H&M, hlače i čizme Zara, a torba je ‘no name’. Ovom kombinacijom odlučila sam razvedriti sivo jutro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa