Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Numerologija: Izračunajte koji ste broj i s kim ste kompatibilni

Numerologija: Izračunajte koji ste broj i s kim ste kompatibilni
1

Dvojke su pune ljubavi, podrške, suosjećanja i kreativnosti, a mogu postati pretjerano osjetljive i nesigurne jer su preosjećajne i bitno im je odobravanje drugih

VIDEO

Prema numerologiji sve je, uključujući naša imena i datume rođenja, povezano s brojevima koji su pod utjecajem raznih planeta. 

Svatko si može izračunati svoj 'individualni broj' ili 'broj životnog puta' koji opisuje crte osobnosti i želje pojedinca, kao i njegovu kompatibilnost s drugim ljudima. Tako si i ljubavni život možemo olakšati povezivanjem s nekim čiji je broj u dobrom odnosu s našim.

POGLEDAJTE VIDEO o tome što izbor make upa i boja govori o vašoj osobnosti:

Pokretanje videa...

Boja ruža i osobnost 00:34

Kako izračunati 'individualni' broj ili 'broj životnog puta'

Broj životnog puta je zbroj brojeva u datumu rođenja: zbrajaju se mjesec, dan i godina, a onda se taj četveroznamenkasti broj svede na jednoznamenkasti.

Magic world of numerology

Na primjer: 01. lipnja 1975 g. = 06061975, zbroje se mjesec - 6, dan - 1 i sve znamenke iz godine - 1975 = sve zajedno daje 29. Onda se zbroje dva i devet = 11, a dvije jedinice su 2 pa je životni put osobe rođene na ovaj dan u skladu s brojem 2.

Evo koje su značajke svakog broja:

Broj 1

Ambiciozni, odvažni i natjecateljski nastrojeni. Lako se zaokupe sami sa sobom i lako druge izgube iz vida pa ih ponekad pokušavaju kontrolirati i sebi 'podrediti' ili im pak agresivno pristupaju. Potrebni su im partneri s konkretnim vještinama i 'jakom' osobnosti: da bi ga mogli poštovati i slijediti u pozitivnim stvarima.

Kompatibilan je sa: 1, 5, 7.

Broj 2

Pun ljubavi, podrške, suosjećanja i kreativnosti. Dvojke mogu postati pretjerano osjetljive i nesigurne jer su preosjećajne i oslanjaju se često na tuđe odobravanje. Odanost i privrženost u ljubavi ih pokreću, a žude za intenzivnim i intimnim vezama. Potrebni su im snažni i pouzdani partneri koji neće zloupotrijebiti njihove nedostatke i strahove.

Kompatibilni sa: 2, 4, 8.

Broj 3

Trojke su maštoviti, duhoviti, karizmatični i društveni ljudi, a kad se upletu u tuđe stvari drugi ih počinju ogovarati, prelako ih prosuđuju i krivo karakteriziraju. Potreban im je simpatičan i velikodušan partner da ih usmjeri prema dobroj strani njihove osobnosti.

Kompatibilni su sa: 3, 6, 9

Broj 4

Marljivi, savjesni, organizirani i pouzdani, no mogu biti i netolerantni i tvrdoglavi jer ih predanost i posvećenost vlastitim ambicijama može udaljiti od drugih, budući da su previše fokusirani na vlastiti životni put. Potreban im je partner s jakom osobnosti koji im se može i suprotstaviti ako je potrebno

Kompatibilni su sa: 1, 5, 7.

Broj 5

Fleksibilna, snalažljiva, karizmatična i avanturistički raspoložena petica može biti i prevrtljiva i pretjerano dramatizirati ako nije u skladu sa svojim životnim putem. Potreban im je čvrst i jak partner koji je prije svega stabilan.

Kompatibilno s: 2, 4, 8.

Broj 6

Brižna, odgovorna, zaštitnička i suosjećajna šestica je često perfekcionist koji će se obično uplitati u sve gdje smatra da je u pravu i da zna bolje od drugih. Potreban im je neovisan i duhovit partner da ublaži njihov perfekcionizam.

Kompatibilno sa: 3, 6, 9

Broj 7

Pametna, znatiželjna, analitična i logična sedmica može biti tajanstvena, cinična i sumnjičava ako joj istraživački um nije okupiran. Obožava zavjere i posvuda vidi ponavljajuće obrasce. Potreban joj je odvažan i ambiciozan partner koji je pun energije da skupa uživaju u raspravama.

Kompatibilno s: 1, 5, 7

Broj 8

Snažne, uporne u poslu, pametne i organizirane osmice mogu biti dominantni materijalisti koji će sve napraviti da ostvare svoje ambicije. Potreban im je prizemljen, ljubazan i praktičan partner s kojim će razgovarati o svojim željama i koji će im pomoći im da budu usredotočene na ono bitno i plemenito u svojim ciljevima.

Kompatibilni su sa: 2, 4, 8

Thinkstock

Broj 9

Strastvene, velikodušne, humane i altruistične devetke imaju mnogo pozitivnih strana ali kad su loše stvarno su loše: osvetoljubive, agresivne i neumoljive. Najveći im je okidač strast i potreban im je netko neustrašiv i neovisan: tko će biti sposoban održavati stvari pozitivnima u vezi, piše Yahoo.

Kompatibilni su sa: 3, 6, 9

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'