Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Numerologija ljubavi otkriva ima li vaša veza budućnost ili ne

Numerologija ljubavi otkriva ima li vaša veza budućnost ili ne

Neki partneri nalaze se u karmičkoj vezi. Morali su se upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije

VIDEO

Bolje je kad partneri imaju različite bioritamske brojeve jer se tada dobro nadopunjavaju, smatraju astrolozi. Oni u takvim kombinacijama lakše prolaze kroz krizna stanja u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO o reakciji tijela na zaljubljenost:

Pokretanje videa...

00:35

Inače, bioritamski broj se dobiva izračunom iz datuma rođenja, a otkriva kako funkcioniramo tijekom dana, kakve su nam navike i potrebe. To je broj koji može pokrenuti našu energiju, ali je i blokirati.

Dobiti bioritamski broj iz datuma rođenja je vrlo jednostavno. 

Na primjer, ako ste rođeni 25.6. zbrojite sve brojeve 2+5+6=13, potom to svedite na jednoznamenkasti broj 1+3=4. Znači vaš bioritamski broj bio bi 4.

Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom
Vodite ljubav polako i odgodite vrhunac više puta - to rezultira nevjerojatno jakim orgazmom

Potom na isti način izračunajte bioritamski broj partnera. Na primjer, ako je rođen 14.3 zbrojite 1+4+3=8. Njegov broj je 8.

Na kraju napravite sinastriju (analizu koja uspoređuje dinamiku vaše energije s energijom druge osobe) bioritamskog broja zbrajanjem vašeg i partnerovog broja 4+8=12, 1+2=3. Znači, vaš broj kao para je 3.

Zapamtite da broj uvijek na kraju mora biti jednoznamenkasti.

Sinastrijski broj vašeg zajedničkog bioritma i što to otkriva o vezi:

Broj 1

Vaša veza je vrlo racionalna i stoga ima dobar potencijal da potraje. Broj 1 u numerologiji simbolizira snagu, a ako se uz to partneri kvalitetno nadopunjuju, tada se može reći da su dobra i perspektivna kombinacija. U ovoj vezi partneri samo trebaju biti oprezni da ne gube energiju na nebitne sitnice te da time ne opterećuju svoj odnos.

Broj 2

U ovoj vezi ne cvjetaju ruže jer je u njoj jedan od partnera uvijek na neki način zablokiran te čak iskorištavan od druge strane - od partnera koji je preuzeo ulogu vođe. U ovakvoj kombinaciji uglavnom bolje prolazi onaj tko ima neparni bioritamski broj. Partner sa parnim brojem zna iz veze izvlačiti financijsku korist iz veze. 

Broj 3

Ovdje se radi o vrlo emotivnoj vezi prepunoj strasti, ljubavi i senzibilnosti u kojoj obje strane ispunjavaju emotivna očekivanja. Takva veza ima velike šanse da dugo potraje.

Najbolje kombinacije: Znakovi Zodijaka koji su idealni zajedno
Najbolje kombinacije: Znakovi Zodijaka koji su idealni zajedno

Broj 4

Ova kombinacija nije nimalo laka za privatni emotivan život, bolja je za neku poslovnu suradnju. U ovakvoj vezi zna biti puno problema i prepreka koje je teško riješiti. Također, nakon početnih emocija i strasti, dolazi do sve učestalijih prepirki, prigovaranja i okrivljavanja što najčešće rezultira prekidom. 

Broj 5

Ovu kombinaciju možemo nazvati uspješnim spojem koji počinje s prijateljstvom, a tako se i nastavlja. U ovakvoj vezi partneri imaju slobodu biti ono što jesu, a samim time su predodređeni za uspjeh na ljubavnom planu.

Dreamstime

Broj 6

Ovakva veza lako može završiti brakom jer je često uspješna i funkcionalna. Za oba partnera na prvom mjestu je obitelj i čvrsto se drže zajedno. 

Broj 7

Partnerima u ovoj kombinaciji nije uvijek lako i važno je da budu obzirni jedno prema drugome. Iako se na duhovnoj razini mogu dobro slagati, ostali aspekti mogu se pokazati napornima, poput ispoljavanja ljubomore i nepovjerenja. Održati ovakvu vezu dugom vrlo je izazovan zadatak.

Više te ne volim: 10 najčešćih razloga za prestanak ljubavi...
Više te ne volim: 10 najčešćih razloga za prestanak ljubavi...

Broj 8

Partneri u ovakvoj vezi žive mirno i harmonično, ali nedostaje im strasti. Također, radi se o financijski stabilnom odnosu. Ako nekim slučajem prekinu, brzo se pomire i nastavljaju živjeti zajedno. 

Broj 9

Tu su se partneri našli u karmičkoj. Jednostavno su se morali upoznati i spojiti te provesti dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju cijelog života, već one iz kojih obje strane uče važne životne lekcije, prenosi Atma.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith