Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Numerološka prognoza: Otkrijte što vas sve očekuje u veljači

Numerološka prognoza: Otkrijte što vas sve  očekuje u veljači

Dvojke čeka naporan mjesec, kako žene, tako i muškarce. Trojkama će ovo bit vrlo dinamičan mjesec pun raznih obrata, a šestice čekaju brojna iznenađenja

VIDEO

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobivate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za sreću):

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Ako je vaš bioritamski broj:

Jedinica

Ovo je dobar mjesec za preuzimanje novih poslova. Za mnoge u vašoj okolini ćete biti nedokučivi, a za sebe vrlo praktični. Energiju ćete usmjeravati na konkretne probleme, ići ćete ravno prema cilju i bit ćete rukovođeni intuicijom.

Ovo je odličan mjesec za one koji žele započeti privatan biznis, iskušati se u poslu koji možda neće biti tako obećavajući, ali vi ćete unijeti osobni pečat, mnogo kreativne energije i mnogo originalnosti u ono što radite i doživjet ćete uspjeh.

Ako ste uvijek otvoreni i srdačni postat ćete mnogo tajanstveniji. Muškarci će biti izuzetno osjetljivi, žene će pokazati smisao za biznis, a jaka intuicija će ih voditi u dobrom pravcu. Moguć je prekid emotivne veze i ulazak u novu strastvenu vezu.

Dvojka

Naporan mjesec, kako za žene, tako i za muškarce. Pazite da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Bit ćete pod velikim utjecajem članova obitelji. Muškarci će biti pod utjecajem žene, djevojke, sestre, majke. Žene će također tražiti uporište u druženju sa ženama.

Povodljivost i tvrdoglavost mogu donijeti probleme. Mnogi će rješavati probleme koji se odnose na nasljedstvo, na novac ili na status. Htjet ćete pokrenuti i privatan biznis. Ovo bi mogao biti mjesec velikih dobitaka. Igrajte igre na sreću, možete dobiti poveće iznose.

Trojka

Ovo je vrlo dinamičan mjesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama bit će vrlo naglašena, vaša nemirna priroda na momente će se željeti smiriti u nekoj sadržajnoj vezi pa je moguća romansa sa stabilnom osobom. Problem može predstavljati razdvojenost, jer osoba koja će vam se svidjeti možda neće biti iz vašeg mjesta. Možda ćete morati često putovati, što vam nikako neće odgovarati, osim ako ne odete negdje na duže.

Inozemstvo se pojavljuje kao realno rješenje za mnoge probleme, kako obiteljske, emotivne tako i za financijske. Trgovina, stručno usavršavanje, marketing, putovanja u inozemstvo donose satisfakciju.

Koliko im možete vjerovati: Bik je ženi vjeran do groba, Vaga je sklona flertu, a Rak je zbunjen
Koliko im možete vjerovati: Bik je ženi vjeran do groba, Vaga je sklona flertu, a Rak je zbunjen

Na originalan način ćete pristupiti rješavanju problema, bavit ćete se proučavanjem alternativnih oblika liječenja, planirat ćete započinjanje privatnog biznisa.

Četvorka

Za mnoge nećete imati strpljenja, možete biti skloni usamljenosti i imat ćete potrebu stavite točku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspješan kako ste očekivali.

Stambeni prostor, nekretnine, krediti i financijska situacija postaju za vas izazovi. Mnogo toga je ostalo neriješeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspjeti izaći iz problema. Starije osobe, bilo da su članovi obitelji, kolege ili prijatelji će vam pomagati i davati konkretne savjete koje nećete rado prihvaćati.

Povremeno ćete biti veoma impulzivni i skloni donositi drastične odluke.

Petica

Pred vama je naporan mjesec. Vaša sloboda će biti ograničena s više strana, a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi s nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi s domom također vas mogu prilično živcirati.

Možda ćete se na trenutke osjećati pomalo prevarenima u svojim očekivanjima, ali problem ćete moći lako riješiti ako se oslonite na savjete starijih žena, intuitivnih, suosjećajnih, koje uvijek imaju vremena za vas.

Mlada mama osmero djece je pokazala kako ih sprema za spavanje: Sve počinje u 16.30
Mlada mama osmero djece je pokazala kako ih sprema za spavanje: Sve počinje u 16.30

Ako ste muškarac, ovo nije period u kojem trebate isprobavati vaše zavodničke vještine, čak i ako budete uspješni u osvajanju osobe koje vam se svidi, bit ćete često u konfliktu zbog sukoba mišljenja.

Šestica

Čekaju vas mnoga iznenađenja. Bit ćete vrijedni i  predani svom poslu ni ne misleći da su moguće raznorazne promjene na poslu. Po principu da svako zlo ima svoje dobro, jedna vrata se mogu za vas vrlo dramatično zatvoriti, a druga otvoriti i to može biti ono na što ste dugo čekali.

Ako ste slobodni, najvjerojatnije ulazite u vezu koja će biti prilično turbulentna, ali puna iskrenih emocija. Pokušat ćete biti tajanstveni, ali vam to neće poći za rukom. Vaša suosjećajna priroda doći će do izražaja u vezi s nekim tko je vaša suprotnost. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

Sedmica

Vas malo tko zaista poznaje, jer i pored mnogo priče malo kažete, a ono što o sebi ne kažete najviše vas tišti. Ovog mjeseca možete biti suočeni s fantomima prošlosti u toj mjeri da se nećete znati snaći.

Neka vrlo stresna situacija može prouzročiti konflikt s ljudima za koje ste emotivno vezani. Mnogi će misliti da ste previše strogi, hladni i distancirani.

Pitanje nekretnina ili stambenog prostora postat će vrlo važno. U ljubavi ste potpuno nepredvidivi, a u poslu vrlo odlučni i principijelni.

Osmica

Oprečne sile utječu na vas. S jedne strane postoji jaka želja za novim doživljajima, uzbuđenjima, novim poslom, većom zaradom, a s druge strane imat ćete potrebu za sigurnošću, emotivnom i financijskom.

Bit ćete ipak skloni rizicima i mogući su neočekivani dobitci. Ako vaš posao podrazumijeva kraća putovanja, bit ćete u prilici da doživite romansu ili poznanstvo koje može u potpunosti okupirati vašu pažnju.

Dobrom tehnikom masaža lica može poboljšati strukturu kože
Dobrom tehnikom masaža lica može poboljšati strukturu kože

Ako ste u stalnoj vezi ili braku, bit ćete spremni na odluke u afektu što može dovesti do velike krize u odnosu sa partnerom. Budite oprezni u poslovanju s ljudima koje se bave sumnjivim poslovima ili prema kojima ste s razlogom nepovjerljivi.

Devetka

Jedan od stresnijih mjeseci, posebno ako u svom datumu rođenja imate dosta neparnih brojeva. Dužnost, obaveze prema obitelji i prevelika očekivanja od vas, mogu uzrokovati stres.  Imat ćete potrebu za putovanjima, ali ćete ih morati odgoditi ili svesti na minimum.

Ako u vašem datumu rođenja prevladavaju parni brojevi, bit ćete skloni mirnijem načinu života, ako ste slobodni, željet ćete ući u brak.

Moguće je da ćete započeti privatan biznis s nekim u koga možete imati veliko povjerenje. Financijska situacija će biti bolja zahvaljujući podršci osoba koje vas vole i koje vas nikada nisu iznevjerile, piše Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'