Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Mama otkrila kako izgleda kad osmero djece sprema u krevet: Sve je stvar rutine i organizacije

Mlada mama osmero djece je pokazala kako ih sprema za spavanje: Sve počinje u 16.30

Australka Chloe Dunstan (27) i njen suprug dobili su prvo troje djece, pa onda trojke i blizance, pa je trebalo dosta prilagodbe da uspiju organizirati život tako brojne obitelji. No, dobro im ide

VIDEO

Kad kaže da ide spremiti djecu na spavanje, Chloe Dunstan, 27- godišnja mama iz Pertha u Australiji, ima pred sobom popriličan izazov. Naime, ona i suprug Rohan imaju osmero djece mlađe od 10 godina.  Troje ih je rodila i prije svog 22. rođendana, onda su dobili trojke, a lani u listopadu obitelji su se pridružili i - blizanci. 

Iako sad već imaju dosta uhodane rutine za većinu svakodnevnih situacija, Chloe kaže kako je često vrlo užurbano u kući u kojoj stalno trčkaraju Evan (8), Otto (7) i Felix (6), te trojke Rufus, Hank i Pearl, koji će uskoro napuniti  5 godina. Da bi sve funkcioniralo kako treba, potrebna je nevjerojatna organizacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako se može vidjeti u kratkim video prilozima koje Chloe redovito objavljuje na YouTube kanalu, pripreme za odlazak na spavanje počinju već u 16:30 sati, kad priprema večeru za cijelu obitelj. Starija djeca za to vrijeme pomažu pospremiti igračke, dok se oni najmlađi imaju priliku odmoriti pa drijemaju u stolicama za ljuljanje. 

Ključ uspjeha je u dobro osmišljenom obroku, kako bi trebalo što manje vremena za njegovu pripremu, kaže mlada mama. Tako je za dan kada je snimala prilog izabrala tjesteninu s patlidžanom, tikvicama, špinatom, rajčicom i lukom.

Kad završi s kuhanjem, klinci večeraju, pa nešto prije 20 sati slijedi pranje zubića. Uskoro djeca idu u krevet, no onda slijedi čitanje priča. Od kad je prvi puta rodila, Chloe je skupila tisuću knjiga i slikovnica, pa djeca prije odlaska u krevet sama biraju. 

Mama kaže kako joj je danas čak i malo lakše s pripremama, jer se i trojke sad već znaju sami presvući u pidžamice, a ujutro se već pomalo i sami odijevaju. Kaže kako svi uživaju u tome što su velika obitelj, pogotovo sada kad su kod kuće, uslijed lock downa. 

- Starija djeca ujutro slušaju online nastavu i rješavaju zadatke, a poslije podne uživaju u zajedničkim aktivnostima: Crtanju, igranju s igračkama, smijehu - kaže mama.

Ona i suprug  vode on-line trgovinu igračkama, pa relativno lako mogu organizirati posao tako da se tijekom dana stignu posvetiti mališanima, prenosi Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje