Lifestyle

Komentari 52

Ponosno objavila rođendanski selfie i umrla od srama: Vidite li zašto?

Djevojka koja se spremila za rođendansku proslavu i odlučila objaviti selfie na Instagramu, da pokaže lijepu crvenu haljinu, umrla je od srama kad su stigli prvi komentari...

Kad je shvatila što je na fotografiji slavljenica se šokirala. Na mjestu gdje završava lijepa crvena haljina mini dužine nekako se pojavio prilično bezobrazan dodatak u obliku - falusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Upoznajte leteći štap za slikanje

Doista, kad se fotografija malo bolje zagleda, čini se kao da između djevojčinih nogu visi komad nečega u boji mesa, i to popriličnih dimenzija. Tako, umjesto da istakne dobru liniju i svoje ženstvene atribute, djevojka izgleda kao mladić koji je krivo izabrao dužinu haljine, koja ne prekriva sve što treba. 

U strahu od neugodnih komentatora, Connie White (22), iz Falkirka u škotskoj pokrajini Stirlingshire, ubrzo je obrisala fotografiju sa svog Instagram profila, no kad je malo došla k sebi, svemu se dobro nasmijala i odlučila ipak objaviti fotku na Twitteru.  

Naime, 18 listopada spremila se za rođendansku proslavu i bila spremna za cjelonoćni ludi provod. Malo prije nego što će krenuti 'okinula' je selfie i objavila fotografiju. A onda je stigao prvi komentar u kojem je stajalo da pripazi s fotkom, budući da je na njoj neugodan suvišni detalj. 

Kad je povratila dah od užasa, objavila je fotografiju na svom Twitter profilu, uz komentar: 'Možete li vjerovati da sam ovo objavila na Instagramu i netko je komentirao da izgleda kao da imam 'onu stvar' među nogama'. Odmah je pojasnila da se zapravo vidi nesretni odraz njene noge u ogledalu.

Moglo bi se reći da su za neželjeni efekt na fotografiji krive 'x zrake', prenosi Daily Mail. 

- Primijetila sam tek nakon otprilike minute gledanja. Bome izgleda veliko  - napisala je jedna djevojka u komentaru ispod objave koja je ubrzo zaradila 25.000 lajkova. 

- Ludilo! - kaže jedan od komentatora, dok drugi dodaje kako je riječ o - fotobombi.

Ima i onih koji su pohvalili njezinu hrabrost da ipak objavi ovu fotografiju, uz pohvale njenom izgledu, kojim se, zapravo, na društvenim mrežama htjela pohvaliti.     

Najčitaniji članci