Lifestyle

Komentari 0

Od sjajnih najlonki do uskog sakoa: 5 stvari koje nisu trendi, no žene ih i dalje vole nositi

Od sjajnih najlonki do uskog sakoa: 5 stvari koje nisu trendi, no žene ih i dalje vole nositi

Neke stvari koje izgube na popularnosti u modnom smislu, i dalje su prisutne u ormarima diljem svijeta, a među njima je nekolicina specifičnih stvari kao što su skinny jeans i najlonke visokog sjaja

Trendovi posljednjih par godina predlažu dosta komotnije krojeve, što je skinny hlače, uske sakoe i jakne s naglašenim remenom potisnulo iz samog vrha trendova. No žene ih i dalje vole, a od ne-trendi stvari tu su i - sjajne najlonke s likrom.

1. Uski sako

Sako sa šavovima koji ističu struk zamijenili su široki, komotni sakoi, a slično je i s košuljama. Naime, i one prate stil te su prostranije nego prije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

2. Sjajne najlonke

Blistave najlonke koje djeluju kao da je koža od satena napustile su trendove, no i dalje su prisutne u garderobi mnogih dama. Hit su matirane najlonke, odnosno one koje djeluju realno, više poput kože.

3. Skinny jeans 

Traperice su ovih godina sve šire, a komocija je zakon. Uz dad's i mom's jeans, skinny traperice su istisnute iz svijeta modnih hitova. Iako, na ulici ih vidimo gotovo svakodnevno.

4. Jakna s remenom

Prije par godina svi su nosili pufaste jakne s remenom i velikim krznenim kapuljačama. Trendovi volumena promijenili su i svijet jakni, sada su moderne one više široke. No remen i pripadajuća jakna i dalje su viđeni, jer to je vrlo praktičan kroj, a i bolje grije kad se remen stegne.

5. Pencil suknja do iznad koljena

Uska suknja nije u fokusu trendova, iako je i dalje praktičan komad za dame koje vole kostime te slojevito odijevanje uz sakoe i prsluke.

Najčitaniji članci