Obavijesti

Lifestyle

Komentari 212

Odaberite zrcalo i primit ćete važnu poruku za budući život

Ogledalo koje vas je najviše privuklo otkriva što je to problematično u vašem životu i što bi trebali napraviti da napokon počnete živjeti "punim plućima", da budete sretni...

VIDEO

Ovaj test vas može usmjeriti na pravi put tako što ćete dobiti savjet - a on ovisi o tome koje ogledalo ste izabrali.

Ne razmišljajte puno, izaberite ono koje vam se najviše sviđa:

This entertaining test can help guide you in the right direction, and give you life advice your soul desperately needs to hear.

Posted by The Earth Tribe on 11. studenoga 2017

Evo što vaš odabir znači:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Prigrlite svoj život

Upravo sada je pravi trenutak da se prestanete odupirati željama svojeg srca i prigrlite svoj život. Idite hrabro naprijed za onime što vam je u srcu.

Pronađite kraljicu srca među kartama, mnogima nije uspjelo
Pronađite kraljicu srca među kartama, mnogima nije uspjelo

Prestanite pronalaziti izgovore zašto ne možete učiniti ono što silno želite. Ne bojte se, jedini način da živite onako kako želite je da krenete prema tome - sve je na vama.

2. Prestanite se ograničavati

To što ste odabrali ovo ogledalo moglo bi značiti da ste pomalo nesigurni u sebe i sami sebi postavljate ograničenja, bez ikakve potrebe.

I vi zaslužujete da vam se nešto dobro događa u životu, i vi trebate ljubav, pažnju, uspjeh i poštovanje. 

Vi se bojite otkriti tko ste zapravo,i kao da nekako mislite da niste dostojni nekih stvari, a to je pogrešno. Kada počnete sami sebi govoriti da zaslužujete dobre i lijepe stvari u životu, tada će vam se to početi i događati.

3. Ne odgađajte stvari

Ukoliko ste skloni odgađati stvari, ozbiljno poradite na tome da prestanite s time. To vjerojatno radite iz straha, neodlučnosti ili čiste lijenosti.

Ako stalno i sve odgađate, moglo bi vam se dogoditi i da od sebe udaljite dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. I zapamtite, to dobro što vas čeka, ne može vas čekati vječno!

Izaberite drvce i provjerite što vas sve očekuje sljedeće godine
Izaberite drvce i provjerite što vas sve očekuje sljedeće godine

Rješavajte zadatke jedan po jedan i dok ne završite jedan, ne prelazite na drugi. Polako će vam to ući u naviku i život će vam biti bolji.

4. Spremni ste za ljubav

Vi imate jako puno ljubavi u sebi koju ste spremni nekome dati. Spremni ste za ljubav i zato je važno da otpustite sve svoje strahove i otvorite svoje srce.

Ne osvrćite se stalno na prošlost jer je nju nemoguće promijeniti - sve što se iz nje može je nešto pametno naučiti, ne raditi iste pogreške...

Dokle god vašim mislima vlada strah, dobre stvari vam se neće događati. Radije maštajte kako ste u zagrljaju nekog vrijednog vaše ljubavi - i prizvat ćete to sebi, otkriva portal mysticalraven.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje