Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Odbila prsten na romantičnom putovanju: 'Možeš ti to i bolje'

Djevojka je je objasnila da ju je 'razočaralo kako ju je zaprosio pa mu je i sugerirala da ponovi cijelu stvar, ovaj put 'malo bolje'. Nakon toga njemu više nije bilo do zamišljanja zajedničke budućnosti

Fotolia
Foto: Fotolia
24 komentara

Nedavno se jedan Amerikanac požalio na Redditu kako ga je djevojka odbila kad ju je zaprosio jer joj se 'nije sviđalo što je to odlučio napraviti u hotelskoj sobi', prenosi The Sun

- Odlučio sam zaprositi svoju djevojku na treću godišnjicu naše veze, odveo sam je u Vijetnam, a nakon nekoliko tjedana smo doputovali u Kambodžu. Nakon što smo proveli cijeli dan u potrazi za hramovima koje je ona htjela vidjeti, vratili smo se u hotel i pomislio sam kako je to prava prilika - napisao je mladić.

Foto: Dreamstime

Djevojka je, priča, iz prve pristala, poljubili su se, a on ju je, kaže, drugi dan mislio povesti da romantične slapove u Kambodži. No plan mu je propao kad je za nekoliko trenutaka 'buduća mlada' izašla iz kupaone u suzama jer 'nije htjela da joj uspomena na prosidbu bude iz hotelske sobe'. 

Pokušao ju je smiriti, no nije išlo.

- Mislio sam da me cijeni i da nije tako bitno gdje sam je pitao da se uda za mene. Poveo sam je na put oko svijeta i napravio nešto o čemu je sanjala cijeli život - napisao je razočarani mladić, dodajući da ju je zaprosio s prstenom vrijednim osam tisuća funti (oko 70 tisuća kuna), u hotelu s pet zvjezdica s prekrasnim pogledom, a ne u motelu uz autoput.

No ona je objasnila da ju je 'razočaralo i kako ju je zaprosio', pa mu je sugerirala da ponovi cijelu stvar, 'malo bolje' ovaj put. Nakon toga, njemu više nije bilo do zamišljanja zajedničke budućnosti, pa je odlučio s njom prekinuti na putu natrag u SAD. Mnogi su se na Redditu na njegov opis problema složili da je djevojka 'plitka', i da 'ne bi trebao ni biti s njom' kad ona ne cijeni sve što je napravio za nju. 

Foto: Dreamstime

'Ona je nezahvalna' je bio čest komentar, a netko se pitao 'Kako uopće možeš bolje zaprositi djevojku nego na putovanju oko svijeta na koje si je poveo'. 

VICTORIA ZAVODI JOVANA: 'Možemo se naći da ti pokažem što bih radila da nema kamera'

- Ja možda ne bih prekinuo s njom zbog toga, ali rekao bi joj da je to moj način, neka prihvati ako želi, ako ne, ne mora, ali ne bih je pitao 'na drugi način' - napisao je jedan dečko, a većina nije za nju imala ni toliko razumijevanja pa su je uglavnom nazivali sponzorušom, pogotovo jer je dečko napisao i da 'takva putovanja uvijek sam plaća, a da ih za nju organizira par puta godišnje'. 

IMAMO SE ČIME POHVALITI: Francuzi prvi po veličini 'alatke' u Europi, a gdje su Hrvati?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message