Obavijesti

Lifestyle

Komentari 76

'Odbili su me na razgovoru za posao jer imam preveliki penis'

'Odbili su me na razgovoru za posao jer imam preveliki penis'

U emisiji o problemima muškaraca s velikim penisima na britanskom Channelu 4, Joe se požalio da njegov penis ni uz posebno donje rublje nije moguće sakriti te da zbog toga nije prošao na razgovoru za posao

VIDEO

Britanska televizijska mreža Channel 4 u prigodnoj emisiji pod nazivom ‘My massive C..k’ (Moj ogromni penis), u kojoj predstavljaju impresivno obdarene muškarce, predstavila je muškarca koji tvrdi da su ga zbog veličine njegovog penisa odbili na razgovoru za posao, jer su mislili da tijekom razgovora ima – erekciju. Joe, koji nije želio da se objavi i njegovo prezime, ima penis od 24.13 centimetara.  

POGLEDAJTE VIDEO: Muke muškarca s najvećim penisom 

Pokretanje videa...

Peniser 01:02

I dok neki muškarci u toj seriji priznaju da im njihov veliki alat uglavnom  ne smeta u životu, on  se priklonio onima koji kažu da im veliki penis smeta u svakodnevnim aktivnostima, a kao što njegov primjer pokazuje, može čovjeka čak i koštati karijere.

- Veličinu mog penisa je nemoguće sakriti ili smanjiti, to je jednostavno isključeno. Deblji  je od moje podlaktice, ima oko 17,7 centimetara promjera, ispričao je Joe o svojim intimnim mjerama za Metro, a prenosi New York Post. 

Kaže da mora nositi posebno donje rublje, s ‘torbicom’ u koju ‘sve stane’, kako bi spriječio da mu dijelovi penisa ‘ispadaju’ iz gaća. Međutim, gaćice koje posebno naručuje, nisu mu pomogle da tijekom razgovora za posao odvrati poglede od intimnog dijela tijela I spriječi neugodnu situaciju. 

- Odgovor koji sam dobio bio je: 'Nećeš dobiti posao. Mislili smo da si dobar kandidat, ali čini nam se da se dogodilo nešto neprimjereno, rekli su mu, prema onome što je ispričao u emisiji.

 

- Mislili su da imam erekciju tijekom cijelog intervjua – ustvrdio je, dodavši kako se vidjelo što podsvjesno misle: Možemo vidjeti tvoj alat. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje