Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Odlučila je 'začiniti' sestrinu svadbu pa se odjenula u T-Rexa

Christina iz Texasa odlučila je malo 'začiniti' sestrino vjenčanje odjenuvši se u dinosaura, a mlada je, srećom, bila oduševljena. Osim toga, znala je da Christina ne voli svečane haljine

Svaka buduća mladenka koja djeverušama dopusti da same odaberu što će nositi na njenom vjenčanju zna da s tim barem malo riskira - pogotovo ako neka od njih ima čudan ukus.  Toga je bila svjesna i Deanna Adams (40) kad je sestri i djeveruši rekla da na njenu svadbu može odjenuti što želi, jer joj je važno da se svi na njen veliki dan dobro osjećaju.

Srećom, nije joj uopće zasmetalo kad se sestra koja joj je bila i djeveruša odlučila na vjenčanju pojaviti u prilično nekonvencionalnoj opravi - kostimu Tiranosaura rexa.
 

When you're maid of honor and told you can wear anything you choose...I regret nothing 🤪

Objavljuje Christina A. MeadorSubota, 10. kolovoza 2019.

Christina Meador (38) odlučila je malo 'začiniti' sestrino vjenčanje odjenuvši se u dinosaura, a mlada je, srećom, bila oduševljena. Naime, Deanna nije imala ništa protiv sestrina izbora, štoviše, bilo joj je smiješno. Christina se s fotografijama pohvalila na svojem Facebook profilu, a nju je u kostimu dinosaura na sestrinom vjenčanju komentiralo preko 18.000 ljudi. ,

Ona je jednostavno napisala: "Kada si kuma na vjenčanju, a rečeno ti je da možeš odjenuti što god poželiš... Ne žalim ni za čim." 

"Kada me sestra pitala da joj budem djeveruša pristala sam, ali sam znala da neću odjenuti ništa svečano. Pokušala sam kupiti nešto što ću ponovno odjenuti, ali onda sam pomislila: 'Pa sama je rekla da mogu odjenuti što god želim, a kada već trošim na kostim, onda želim biti dinosaur - objasnila je svoju odluku za Daily Mail

Njezino lice govori sve: Punica nahranila pijanog mladoženju
Njezino lice govori sve: Punica nahranila pijanog mladoženju

Rekla je i da joj je čudno pratiti kako na društvenim mrežama njena objava postaje viralna, jer nije napravila 'ništa čudno'. Prisjetila se i kako joj je sestra rekla da si sama odabere odjeću, znajući da nije obožavateljica svečanih haljina.

"Pokušavala sam smisliti što bi bila voljna nositi više od jednom i na pamet mi je pao samo kostim dinosaura", objasnila je.