Obavijesti

Lifestyle

Komentari 27

Oko čega su najizbirljiviji: Ovan cijeni sve skupo, Rakovi dobre prijatelje, Lav voli kvalitetu...

Oko čega su najizbirljiviji: Ovan cijeni sve skupo, Rakovi dobre prijatelje, Lav voli kvalitetu...
5

Svi su izbirljivi oko nekih stvari. Ovisno o vlastitom znaku, svi imaju preferencije što će prihvatiti što odbiti, bilo da se radi o hrani, modi ili zabavi. A neki su izbirljivi oko toga kakvog partnera žele u svom životu...

VIDEO

Ovan

Kada Ovan postane izbirljiv, radi se o tome da se želi okružiti vrhunskim stvarima, skupim pothvatima i kvalitetnim ugađanjima. Ovan se ne zadovoljava prosjekom. I nije im problem pobuniti se zbog toga, jer su poznati kao najljući horoskopski znak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Bikovi dobro znaju što žele, a iznimno su izbirljivi kada je u pitanju njihov glazbeni ukus. Budući da su toliko informirani, znaju kome se obratiti za novu glazbu, i bolje da je dobra ili neće doći na njihovu playlistu.

Za ove horoskopske znakove se kaže da imaju anđeosku dušu
Za ove horoskopske znakove se kaže da imaju anđeosku dušu

Blizanci

Blizanci su smiješno izbirljivi o tome kako žive svoje živote i u što vjeruju, toliko da, ako se ne slažete s njima, zauvijek vam zatvaraju vrata. Blizanci su izbirljivi po pitanju načina života. Imaju svoj način ili ništa, a, iskreno, ponekad je teško biti pored izbirljivog, osuđujućeg Blizanca. 

Rak

Rakovi su privrženi prijateljstvu. Oni vole prijateljstvo i žele biti okruženi sjajnim, odanim prijateljima do zadnjeg dana... osim, naravno, ako njihov prijatelj ima drugačije mišljenje. Tada je prijateljstvo gotovo. Ako želite biti prijatelj s Rakom, znajte da je on možda previše izbirljiv da bi vas uključio u svoj uži krug.

Lav

Lavovi vole kvalitetne predmete. Što više to bolje; zapravo, Lav je sklon gomilanju lijepih stvari, gotovo do te mjere da zakrče vlastita kućanstva. Ako košta zilijun dolara i njemu se registrira kao 'neophodan', tada će Lav dobiti taj predmet. Mora biti savršeno i mora biti njihovo.

Savršeni sladoled za svaki znak: Djevice vole one zdrave, a Lavu je bitno samo da je ogroman
Savršeni sladoled za svaki znak: Djevice vole one zdrave, a Lavu je bitno samo da je ogroman

Djevica

Djevice su vrlo izbirljive po pitanju svojih potencijalnih partnera. Imaju vrlo visoke standarde kada je u pitanju pronalaženje savršenog partnera. Oni imaju daleko najviše standarde - jer se neće zadovoljiti bilo čime. 

Vaga

Vaga je posebno izbirljiva po pitanju vremena koje provodi sama. Ne žele dijeliti svaki svoj trenutak s drugom osobom, što se čini prikladnim, budući da je velik dio onoga što rade tajanstveno i sumnjivo. Oni su nevjerojatno povučeni ljudi koji će prekinuti svoju vezu s bilo kim ako im se ne posveti vrijeme nasamo. Najbolje ih je pustiti na miru.

Beautiful child girl looking sad with pouted lips. Closeup

Škorpion

Škorpion je izbirljiv po pitanju onoga što imate za reći. Oni žele da reagirate na određeni način, govorite na određeni način, 'budete' na određeni način. Njihova izbirljivost nije čak ni o njima samima, već o vama. Morate jesti ono što oni žele da jedete, misliti kako oni žele da mislite. Najsretniji su kad vam naređuju i vrlo su izbirljivi u pogledu toga kako ćete reagirati na taj dogovor.

Strijelac

Poznat kao neovisan, Strijelac to održava dajući nam svima do znanja koliko su izbirljivi kada je u pitanju druženje s drugima. Strijelac će dopustiti da se održi nekoliko trenutaka druženja, a zatim moraju pobjeći - brzo. Izbirljivi su po pitanju toga koliko su društveni, što gotovo nikada nisu. Zbog toga se ponekad smatraju najomraženijim od svih horoskopskih znakova.

Jarac

Kod Jarca se svodi na materijalizam kada je u pitanju izbirljivost. Neće nositi određene vrste odjeće ili materijala. Jarac voli skupe stvari - sve ili ništa.

themoviedb.org

Vodenjak

Vodenjak je vrlo izbirljiv po pitanju svojih izbora. Vole dobro razmisliti o stvarima prije nego što nešto naprave, a te su misli vrlo specifične i dobro organizirane. Dakle, kad dođe vrijeme za odabir, recimo samo da su donijeli neke vrlo mučne odluke samo pokušavajući smisliti konačni plan. Ali taj konačni plan - posvećuju se tome. Oni nisu samo izbirljivi, oni su nepokolebljivi.

Ribe

Ribe imaju problem s izbirljivošću; ničime nisu zadovoljne, a to se, nažalost, prenosi i na njihove osjećaje prema drugima. Možda ste previše ružni da bi jedna Riba imala ikakve veze s vama. Ozbiljno su izbirljivi po pitanju darova koje dobivaju i bez razmišljanja će ponovno pokloniti vaš dragocjeni poklon. Također su izbirljive, snobovske i pomalo kritične, piše YourTango.

Ovi znakovi Zodijaka su najveće 'udavače': Očajnički žele brak
Ovi znakovi Zodijaka su najveće 'udavače': Očajnički žele brak
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju