Lifestyle

Komentari 12

Olimpijku izvrijeđali zbog slike dojenja sina dok dubi na glavi

Olimpijku izvrijeđali zbog slike dojenja sina dok dubi na glavi

Australska Olimpijka Torah Bright uzvratila je udarac trolovima nakon što su je napali na društvenim mrežama jer je objavila 'suludu' golu sliku dojenja dok je izvodila stoj na rukama

Torah Bright (34) osvajačica je olimpijskog zlata, a u nedjelju je pokazala svoje zategnuto tijelo u nevjerojatnoj pozi na Instagramu. Obilježavajući svoj prvi Majčin dan s desetomjesečnim sinom Flowom, objavila je niz zajedničkih slika - uključujući jednu na kojoj se vidi kako ga doji dok dubi na glavi.

POGLEDAJTE VIDEO: Mitovi i činjenice o dojenju

Zimska olimpijka, koja je osvojila zlatnu i srebrnu medalju u snowboardingu, napisala je uz kompilaciju fotografija:

'Majčinstvo je oslobodilo nešto u meni.

Duboko je duhovno. Iskonsko je. Sirovo je. Žestoko je. Čisto je. Ja sam majka. Moja molitva za sve majke, sadašnje i buduće je da ih se čuje. Da ih se poštuje. Da ih se ohrabruje da vjeruju svojoj intuiciji', napisala je uz objavljene fotografije.

No fotografija dojenja pokrenula je veliku raspravu, a neki su je čak optužili da ju je objavila da prikupi što više lajkova. 

- Jednostavno ne razumijem potrebu tražiti pažnju i objavljivati ​​fotografije svega što čovjek radi. Jednostavno to ne razumijem - napisao je jedan pratitelj. 

- Moje prvo pitanje je - zašto?? Shvaćam da je to prirodna i prelijepa stvar - ali ne objavljujem svoje prvo pražnjenje crijeva u danu stojeći na jednoj nozi - napisao je drugi komentator.

Unatoč tome što su je neki čak označili kao 'neodgovornu' zbog dijeljenja fotografije, drugi su joj čestitali, poput jednog komentatora koji joj je napisao: 'Koja nevjerojatna mama medvjedica! Obožavam te'.

- Što je u tome ludo? Ona je u nevjerojatnoj formi i ne dovodi svoje dijete u opasnost - dodao je još jedan komentator.

- Pozitivan čovjek, olimpijka, supruga i majka. Ignorirajte trolove. OMG. Fokusiraj se na sreću i ljubav @TorahBright - napisala je još jedna žena. 

Tora je poslije otkrila da su je rastužili tako okrutni komentari, piše britanski Sun.

- U mom svijetu bi majke trebale biti navijačice jedne drugima (svijet je dovoljno okrutan sam po sebi). Prihvatite svoju hirovitost i pronađite radost  u svakoj us****j stvari koja je dio majčinstva - napisala je u Instagram priči.

- Svatko odgaja dijete na drugačiji način. Nije pogrešno ili ispravno. Majčinstvo je čisto. Tek sada se smatram pravom 'Wonder Woman' jer sam s vama ušla u sveti klub MAJKI. NEMAM ništa osim poštovanja prema svim majkama - napisala je. 

Torah je podsjetila svoje pratitelje da ne 'traži pohvalu', već je napisala da ponosno 'korača ovom zemljom u ritmu svog vlastitog bubnja, vođena potragom za ljubavlju i radošću... očito'.

- U svakom poslu koji se mora obaviti postoji element zabave. Zabava vam je zabavna i hitra, posao je igra - podijelila je citat Mary Poppins svima koji su ju napali zbog neozbiljnosti.

Najčitaniji članci