Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
208 komentara

'On radi po 15 sati na dan, a ona ga ucjenjuje, viče na njega'

'Problemi sa tom ženom svakim su danom sve gori. Ona viče na njega, mojeg sina, i to pred djecom. On nekad radi i po 15 sati na dan. Pored toga, o djeci brine više od nje'

Foto: Dreamstime
208 komentara

Pismo:

Poštovani Mevludine, 

zanima me budućnost sina i njegove djece. Ni financijski ni materijalno ne stoje najbolje. Problemi sa ženom svakim su danom sve gori. Ona viče na njega, i to pred djecom. On nekad radi i po 15 sati na dan. Pored toga, o djeci brine više od nje. Više puta je odlazio od kuće na nekoliko mjeseci jer je sebe krivio za situaciju.

Kad bi se vratio, nakratko bi sve bilo u redu, a onda ponovno urnebes. Trenutačno razmišlja da se za stalno odseli. Ali kuda? Molim vas za savjet. Ima li ovdje nade? Ima li uroka i magije? 

šifra: zabrinuta 

Odgovor:

Vidim probleme jer su različitih karaktera. Sin je po prirodi naivan, povučen i vrlo kompliciran te brzo gubi volju za sve. No vidim i da se dovoljno ne trudi, odnosno nije dovoljno aktivan. Supruga je komplicirana, tvrdoglava i puno traži, a malo daje. Sentimentalna je, ali često mijenja raspoloženja i vrlo je nezadovoljna.

Oboje su konfliktni i zbog banalnih sitnica se svađaju te jedno drugo ucjenjuju da će otići. Ne ponašaju se zrelo, a tako će i nastaviti. Trebali bi otići u obiteljsko savjetovalište jer vidim i dalje krizu u braku. Taj “šarlatan” koji je rekao da su pod utjecajem magije i uroka govori gluposti. Zašto im nije sve skinuo pa da im ruže procvjetaju.

Garantiram vam da laže i da nema pojma, jer ovdje nema magije ni uroka. Problem je u njima. Za četiri godine vidim napredak u obitelji. Želim vam puno sreće.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message