Lifestyle

Komentari 35

Oni su par s najvećom razlikom u visini: On ima 109, ona 162 cm

Oni su par s najvećom razlikom u visini: On ima 109, ona 162 cm

James Lusted (33) i supruga Chloe (27), iz Walesa, vjenčali su se 2016. godine. Chloe priznaje da su je prije Jamesa privlačili viši muškarci, ali da se s njim sve promijenilo

James Lusted (33) i supruga Chloe (27), iz Walesa, osvojili su Guinnessov rekord kao par s najvećom visinskom razlikom. James je visok 109 centimetara, a Chloe 162 centimetra. Razlika u njihovoj visini iznosi 53 centimetara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Televizijski glumac pantomime James, koji ima rijedak oblik patuljastog rasta, upoznao je Chloe preko zajedničkih prijatelja u lokalnom pubu.

Vjenčali su se 2016. godine, a James je stajao na stepenicama kako bi mogao poljubiti Chloe ispred oltara. Dobili su i kćer. Chloe je priznala da su je prije uvijek privlačili viši muškarci, ali to se promijenilo kad je upoznala Jamesa.

 

- Za svakoga postoji netko i možda to na kraju neće biti onaj koga ste cijelo vrijeme zamišljali. Nadam se da će naša ljubavna priča biti dokaz da knjigu ne možete suditi po koricama - rekla je Chloe.

James je rekao kako je u početku  sumnjao hoće li se ikad oženiti, ali sada kaže da njihova veza dokazuje da postoji netko za svakoga.

- Držanje svoje kćeri u naručju definitivno spada u prve dvije najbolje stvari koje sam ikad učinio. Vjenčanje s Chloe bio je drugi najbolji dan u mom životu - dodao je James, a piše Daily Mail.

Najčitaniji članci