Lifestyle

Komentari 4

Online alat za usporedbu svog seksualnog profila sa onim kod glumaca filmova za odrasle

Online alat za usporedbu svog seksualnog profila sa onim kod glumaca filmova za odrasle

To je online alat koji korisnicima pomaže otkriti svoje seksualne karakteristike i osobine prije nego što ih usporede s profilima Pornhub modela, pa čak i prijatelja

Pornhubovo novo istraživanje moći će uskladiti vaš seksualni profil s modelima i prijateljima. U suradnji s Muzejom seksa i istraživačkim institutima za seksologiju, Pornhub je najavio masovno proširenje prve svjetske seksualne ankete temeljene na istraživanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

SexType.Me je online alat koji korisnicima pomaže da otkriju svoje seksualne i osobne karakteristike prije nego što usporede svoje profile s Pornhub modelima, pa čak i prijateljima. Tim koji stoji iza toga, uključujući molekularnog biologa Leeja Silvera i istraživačicu Kristen Mark, nada se da će 'demistificirati' seks i omogućiti sudionicima da iskoriste svoje novostečeno razumijevanje za povećanje seksualnog ispunjenja. 

Sexy young couple in kitchen

Čovječanstvo je oduvijek težilo društvenom prihvaćanju, od svojih vršnjaka. Seks i seksualnost su još uvijek tabu teme za mnoge ljude. To može dovesti do osjećaja izoliranosti ako vlastite želje doživljavamo kao devijantne ili nepoželjne. SexTypeMe nudi empirijski sažetak naše seksualnosti kroz seksualni profil, objašnjava tim za seksualni wellness u Muzeju seksa u intervjuu za IFLScience.

Nadaju se da će demistificirati seks na način na koji je Myers-Briggs demistificirao osobine ličnosti. Što budemo svjesniji vlastitog seksualnog profila, možemo tražiti usklađenije i ispunjenije seksualne odnose. SexTypeMe ima namjeru pomoći korisnicima pronaći kompatibilne partnere koji ne samo da toleriraju, već dijele njihove seksualne interese.

Seksualna želja

Upitnik vas može upoznati čak i s elementima vaše seksualnosti koje još niste razmatrali, jer sama anketa ulazi u najsitnije detalje vaših seksualnih želja, postavljajući niz pitanja. Međutim, ona također prodire u vaše osobine ličnosti, dajući dubok uvid u vašu impulzivnost, disciplinu i još mnogo toga te kako se te osobine odnose na seks.

Uostalom, seks nije samo u bičevima i lancima, odlučujući čimbenik u seksualnoj kemiji često je povezanost između partnera. Nakon dovršetka, anketa vam omogućuje da svoj seksualni profil uparite s mnogim Pornhubovim zvijezdama, što vam omogućuje da svoju zabavu prilagodite rezultatima.

Sudjelovanjem, korisnici će također pomoći istraživačima da postignu svoj cilj generiranja dovoljno velikog uzorka kako bi konačno analizirali seksualne karakteristike i njihov odnos s tradicionalnim karakteristikama osobnosti. Rezultati će biti objavljeni u znanstvenom časopisu nakon završetka.

U Pornhubu su sretni što su partneri s Muzejom seksa i što sudjeluju u projektu koji može biti zabavan i edukativan te koriste svoju vjernu bazu da potaknu istraživanja koja mogu donijeti značajne promjene. Seksualno zdravlje i intimnost imaju jake veze s mentalnim zdravljem, a promicanje seksualne dobrobiti može snažno pridonijeti ukupnom mentalnom i fizičkom blagostanju, kao i biti nužan stup javnog zdravlja, prenosi IFLScience.

Najčitaniji članci