Lifestyle

Komentari 30
SIGNALI ZA UZBUNU

Osam znakova koji otkrivaju da partner nije 'onaj pravi' za vas

Najočitiji znak da on zapravo nije za vas je ako vam kaže da ne traži vezu. Iako se takav razgovor može odvijati u mnogo različitih oblika, ako vaš partner jasno objasni da s vama ne želi vezu, maknite se

Stručnjakinja za bonton i Zlatna pravila Lisa Mirza Grotts otkriva da postoji obilje znakova koji pokazuju da vaš muškarac možda nije toliko zainteresiran za vas kao što vam govori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koketiranje s drugim damama ispred vas samo je jedan od pokazatelja koji ukazuju da on zapravo nije za vas.

Ovi znakovi pokazuju da on nije zainteresiran za vas:

1. Nije se javio za Valentinovo

Lisa kaže da je ovo jedan od najočitijih znakova da vaš partner zapravo nije za vas, unatoč onome što možda govori.

- Ako ovo nije znak, ne znam što je. Kada vas drugi put pozove van, odgovorite mu: 'Već imam planove' - kaže Lisa.

2. Samo vi radite planove i uvijek prvi zovete

Ako jedva čekate uzeti telefon u ruke i nazvati svog partnera kako biste osmislili planove s njim onda vi njega stvarno volite. No koliko on vas onda voli? Zapitajte se je li svaki put tako? Zovete li uvijek prvi i radite li samo vi planove za vas?

- Ako je tako, krenite dalje - kaže Lisa,

3. Koketira s drugim ženama

Ako se to dogodi u vašoj nazočnosti, Lisa kaže da vas partner onda ne poštuje.

Ako ima hrabrosti koketirati s drugim ženama u vašoj prisutnosti onda on definitivno nije za vas. Od takvog muškarca se morate što prije maknuti.

- Možda je šarmantan, ali koketirati s drugima u vašoj prisutnosti je nepoštovanje, pogotovo ako su to vaše prijateljice - kaže Lisa.

4. Nije vas upoznao sa svojim prijateljima

Jeste li upoznali njegove najbolje prijatelje ili nekoga od članova njegove obitelji? Ako niste, to je veliki alarm i glavni znak da on vašu vezu zapravo ne shvaća 'ozbiljno'.

- Zašto vas nije upoznao sa svojim prijateljima? Ako ste mu važni, upoznavanje s prijateljima i obitelji značilo bi da je ozbiljan i da ozbiljno gleda vašu vezu - kaže Lisa.

5. Nije učinio ništa lijepo za vas

Valentinovo je savršeno vrijeme da ljudi izjave koliko im znače njihove druge polovice. Ali ako se vaš partner nije potrudio oko toga, Lisa kaže da je to znak upozorenja. 

- Pazite ako vam nije učinio ništa lijepo. Ako vam nije poklonio cvijeće ili vino u najromantičnijem danu u godini neće ni u običnom danu - kaže Lisa.

6. Sve se vrti oko njega

Biti samopouzdan može biti odlična osobina, ali ako vaš partner ne pokazuje interes za vaš život, trebali biste shvatiti da ga možda zanima samo vlastiti život.

- Ovo je situacija u kojoj se sve vrti oko njega. U razgovoru govori samo o sebi i nikad se ne trudi pitati bilo što o tebi. To je površno. Nemojte si to dopustiti - rekla je Lisa.

7. Ne želi vezu

Najočitiji znak da on zapravo nije za vas je ako vam kaže da ne traži vezu. Iako se takav razgovor može odvijati u mnogo različitih oblika, Lisa je rekla da je to ogroman 'ne', ako vaš partner jasno objasni da s vama ne želi vezu.

- Možda će vam reći da se usredotočuje na svoju karijeru ili da mora putovati poslovno. U svakom slučaju, ovo su znakovi upozorenja da samo želi biti prijatelj s vama - kaže Lisa.

8. Slijedite svoj instinkt

Najbolji način da uočite da partner nije za vas je da slušate samu sebe.

Žene imaju prednost u vezi toga naspram muškaraca, tako da poslušajte što vam vaše misli i um govore.

- Slijedite svoj instinkt da ne budete povrijeđene - savjetuje Lisa, piše The Sun.

Najčitaniji članci