Lifestyle

Komentari 1

Osmislila dječji raj za zabavu u pidžamama - za vrlo malo novca

Osmislila dječji raj za zabavu u pidžamama - za vrlo malo novca

Maggie Hazlewood za svoju djecu je napravila prilično impresivne šatore kako bi djeca mogla uživati sa svojim prijateljima kada ostanu kod njih prespavati

Maggie je kupila tri drvena okvira za šator, a njih je obložila sivom velikom posteljinom. Time je napravila ugodno mjesto za spavanje, druženje i jedan ludi dječji pidžama party.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mama koja ima troje djece, Avu Jeanne (13), Brunu (11) i Verity (10), otkrila je da je šatore za spavanac bilo prilično jeftino raditi, a stvari je kupovala u lokalnim online trgovinama te ih je kako kaže, zaista našla za minimalno troška.

Drvene okvire platila je oko 202 kune, a oni su, što je najvažnije od svega, vrlo praktični za korištenje. Njih se može vrlo lako rastaviti i spakirati u vrećice radi uštede prostora.

Svoj uspješan dječji projekt, Maggie je podijelila u Facebook grupi 'Family lockdown tips & ideas' te je napisala: 'Ovi okviri za šator iz Hobbycrafta izvrsni su i šipke se vrlo lako mogu spakirati u torbu radi uštede prostora. Uzeli smo i king size velike plahte i svjetiljke. U šator smo stavili uske madrace iz karavana kako bi im spavanje bilo još ugodnije.'

Također je dodala da je koristila i uobičajene kvačice za odjeću kako bi osigurala da pokrivač ne padne.

Drugi su roditelji bili impresionirani ovom jeftinom i kreativnom idejom.

Objava je skupila preko 3000 lajkova, a stotine oduševljenih roditelja komentiralo je kako jedva čekaju to napraviti za svoju djecu, piše The Sun.

Najčitaniji članci