Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
56 komentara

Ostavio me dugogodišnji dečko jer sam oboljela od karcinoma

MEVLUDIN ODGOVARA 'U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin...'

middle aged latin woman sad and depressed looking through the window refection in depression concept
Foto: dreamstime
56 komentara

Poštovani Mevludine,  

ne znam odakle početi. Najvažnije mi je hoću li se spasiti od karcinoma? Liječim se 16 mjeseci. Zašto me dugogodišnji partner napustio zbog moje bolesti? Zaposlena sam privremeno, a sad sam na bolovanju. Hoću li dobiti mirovinu pokojnog muža, upravo sam predala papire? U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin. Hoće li ove godine uspjeti završiti fakultet? Hoće li biti zdrav i sretan? To mi je najvažnije. Stalno čitam vaše odgovore. Zahvaljujem se na savjetu. Svako dobro.

šifra: graviola 

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Plemeniti ste, humani i maštoviti, a volite i sanjariti. Vidim da ste se namučili u prošlosti. Sa suprugom ste imali probleme, zato i jeste oboljeli. Imali ste teret i pritisak. Vidim poboljšanje što se tiče zdravlja, uz konzultacije s liječnikom i terapije bit ćete bolje. Što se tiče čovjeka koji se pojavio - on nije loš. Pozitivan je i ima ozbiljne namjere s vama. Vidim da ćete i tu biti zadovoljni. Sin vam je razuman, karizmatičan, pozitivan, voljan i pun snage. Jako je pažljiv i brižan, osobito prema Vama. Vidim da će uspjeti završiti fakultet. Bit će zadovoljan. Vidim mu dobar posao, brak i obitelj. Dakle, razloga za brigu nema. U iduće tri godine bit ćete zadovoljni na svim poljima. Također vidim rješenje za mirovinu. Sretno.

MEVLUDIN ODGOVARA Priznala sam suprugu da sam ga varala, a i dalje smo u braku

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message