Lifestyle

Komentari 1

Ostvarila je želju: 'Htjela sam veliku obitelj, a nisam odustala niti nakon nekoliko pobačaja'

Ostvarila je želju: 'Htjela sam veliku obitelj, a nisam odustala niti nakon nekoliko pobačaja'

Megan i njezin suprug Cley oduvijek su sanjali o velikoj obitelji. Na početku je imala nekoliko neuspjelih pokušaja, ali je uspjela zatrudnjeti. Rodila je jedno dijete, a drugo je posvojila. Nakon toga je sve krenulo

Megan Weber Nettles prava je inspiracija. Ona je majka sedmero djece i ima prilično obaveza, ali za nju te obaveze nisu toliko težak zadatak jer bi ona sve napravila za svoju djecu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vremena se mijenjaju brzinom svjetlosti i imati veliku obitelj danas nije tako uobičajeno kao prije. Osim toga, to vjerojatno i nije za svakoga. Nije ni posvajanje, no Megan i njezin suprug Clay, unatoč tome što već imaju puno djece, odlučili su posvojiti još nekoliko. 

Ona i njezin suprug upoznali su se dok su oboje bili studenti na Floridi. U to su vrijeme morali raditi nekoliko poslova samo da spoje kraj s krajem. Shvatili su da tada ne mogu ni sanjati o velikoj obitelji jer nisu imali prihode. Na kraju su se preselili u grad udaljen dva sata dalje, na sjever, gdje je Clayin otac imao malu tvrtku, što je bila najbolja odluka koju su ikada mogli donijeti.

Prošla je kroz mnogo boli da bi došla tu gdje je danas

Na početku je Megan prošla kroz nekoliko bolnih pobačaja. Nakon toga pokušala je ponovno zatrudnjeti ali nije mogla, što je poražavajuće za svaku ženu koja želi dijete. Megan je bila nemilosrdno uporna da dobije ono što je oduvijek željela: veliku obitelj. Prije nego što je konačno uspjela roditi, posvojila je dijete. Megan su se ostvarili snovi.

Oba mlada roditelja nakon toga željeli su još djece. Sada imaju sedmero djece, od kojih je dvoje posvojeno. Megan tvrdi kako nema nikakve razlike između posvojene djece i biološke. 

- Volimo svaki djelić svakog od njih. Trudimo se da svatko od njih bude točno ono što jest - kaže Megan za Brightside.

Iako je prošla kroz mnoge nevolje i patnje, sada joj se san konačno ostvario. Teško je ne primijetiti koliko su Megan i njezina obitelj sretni. 

Osim što je full-time majka, Megan aktivno sudjeluje u humanitarnom radu. Završila je školu za pedijatrijsku sestru, a u listopadu 2021. otišla je na putovanje na Haiti, gdje će odraditi obuku za učitelje. 

Danas Megan poziva žene da pronađu muškarca koji će s njima stvoriti obitelj iz snova. Što je još važnije, ona ih također potiče da se bave svojim strastima i ciljevima. Megan vjeruje u to da svijet čini boljim i njezina je priča izvrstan podsjetnik za sve nas da ustrajemo i kad smo suočeni s nedaćama.

Najčitaniji članci