Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Osvoji vrhunski Opel Grandland

Osvoji vrhunski Opel Grandland

ZAIGRAJ NAGRADNU IGRU Uz deset kupona iz 24sata osvoji odličnu nagradu, vrhunski automobil odvažnog novog dizajna, s inovativnom tehnologijom bez premca

U petak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz malo sreće i 10 kupona možete osvojiti super nagradu - novi Opel Grandland.

Predstavljamo vam novi Opel Grandland: odvažnog dizajna, luksuzne unutrašnjosti s Pure Panel zaslonom i inovativnim tehnologijama bez premca: Intellilux® LED Pixel svjetlima, Night Visionom, AGR sjedalima i još mnogo toga. Novi Opel Grandland dostupan je s pogonom na benzin, dizel i kao plug-in hibrid s AWD pogonom i 300 KS.

Od petka, 18. ožujka 2022., do nedjelje, 27. ožujka 2022., svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom 12 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U ponedjeljak, 28. ožujka 2022., i utorak, 29. ožujka 2022., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P.820, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – "Osvoji novi Opel Grandland". Niti jedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i minimalno 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do petka, 22. travnja 2022., do 9 sati. Isti dan poslije 10 sati ime dobitnika nagrade javno ćemo izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novi Opel Grandland” koja se održava od 18. ožujka 2022. do 29. ožujka 2022. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 18.ožujak 2022. do 25.travnja 2022., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom “odjel marketinga GDPR”, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja (“pravo na zaborav”), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/.