Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Otišla je s vjenčanja jer žene i muškarci nisu dobili istu hranu

Kad je vidjela da zbog konzervativnih roditelja mladoženje muškarci imaju bolji jelovnik, žena je otišla sa vjenčanja, ali na portalu Mumset nije naišla na razumijevanje

33 komentara

Na portalu Mumset jedna žena požalila se kako je vjenčanje njene kolegice s posla bilo 'savršeno ugodno', sve dok nije vidjela da je jelovnik za muškarce drugačiji od onog za žene. Muškarci su tako, na početku večere, dobili rižoto od gljiva, dok su žene dobile kozice. Drugi slijed za muškarce sastojao se od pečene govedine, a za žene je bila spremljena piletina. Za kraj je muškarcima poslužen desert od čokolade, a žene su dobile voćni desert. 

Tables set for an event party or wedding reception. luxury elegant table setting dinner in a restaurant. glasses and dishes. | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

Žena je napisala: "Svi su za stolom bili u šoku vidjevši podijeljene menije, no nitko nije ništa rekao. Ja sam odlučila otići. Navodno su roditelji mladenaca vrlo konzervativni, no znam da je mladenka feministkinja pa mi nije jasno kako je to dopustila".

MUŽ ČEKA U DRUGOJ SOBI Baka postala porno zvijezda da bi se prehranila: 'Zbilja uživam'

Premda su se svi s njom složili da su 'drugačija pravila i drugačiji jelovnici smiješni', većina ih je bila mišljenja i da ona nije zbog toga trebala odšetati s vjenčanja kolegice.

"Ovakva su pravila smiješna, no nije bilo u redu od tebe zbog toga otići", "Mislim da si malo pretjerala sa svojom reakcijom", "Trebala si se samo našaliti s cijelom tom situacijom" i "Netko je platio cijelo jelo za tebe i ti si odšetala? Mislim da si bezobrazna", bili su neki od komentara, prenosi The Mirror.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message