Lifestyle

Komentari 11

Instagram parodija: Prikazala je svoju verziju savršenih fotki

'Ne znam ni sama koliko puta sam vidjela neku fotografiju i pomislila si da nema šanse da to tako izgleda u stvarnosti. Vježbanje sa savršeno postojećom šminkom - nema šanse. I to sam i pokazala...'

Žena čiji je Instagram profil posvećen parodiji podsmjehuje naizgled savršene živote 'Instagram influencera', a u samo godinu dana 70.000 ljudi je odlučilo pratiti njezin profil i 'umjetnička djela'. 

Geraldine West (34) iz Frankfurta u Njemačkoj radi prilično impresivne fotografije na kojima prikazuje stvarnost iza savršenih fotografija na Instagramu. 

-  Moja najveća inspiracija su sve ove savršene fotografije koje vidim pregledavanjem izbornika za istraživanje - rekla je za Daily Mail.

Njezine objave se sastoje od dvije fotografije jedna uz drugu na kojima je prikazana ista stvar na dva načina - onako kako to rade influenceri i onako kako ona zamišlja da to izgleda u stvarnosti (Ili kod nje). 

U slikama 'stvarnosti', Geraldine se često prikazuje u trenirkama, s maskama na licu koje nisu okružene predivnim svježim cvijećem, razbarušenom kosom, i uglavnom, bez šminke. 

Na fotografijama Geraldine pozira znojeći se na jogi, brijući noge, sunčajući se namazana s kremom s jako visokim zaštitnim faktorom, skupljajući izmet od svog ljubimca ili kako se trudi naslikati savršenu sliku, ali više boje je na njoj, nego na platnu. 

- Ne znam ni sama koliko puta sam vidjela neku fotografiju i pomislila si da nema šanse da to tako izgleda u stvarnosti. Vježbanje sa savršeno postojećom šminkom - nema šanse. Ili brijanje noge koje izgleda kao najzabavnija stvar na svijetu... - objašnjava.

- Nakon što sam vidjela da svi pokušavaju prikazati neko savršenstvo, pokušala sam si zamisliti kako to zapravo u stvarnosti izgleda. I onda sam odlučila otvoriti svoj Instagram profil i pokazati moju viziju tih životnih trenutaka, onakvima kakvi stvarno jesu - objašnjava. 

- Željela sam se zabaviti i nasmijati ljude - dodaje. 

Geraldinin cilj je našaliti se na račun raznih influencera koji troše toliko puno vremena na izradu 'prave fotografije za objavu'. Ironično, Njemica zna provesti i par sati pozirajući dok ne dobije 'savršenu fotografiju' koju si je zamislila. 

Najčitaniji članci