Obavijesti

Lifestyle

Komentari 57

Otkrijte što kućni broj govori o kući i za kakve ljude je idealna

Otkrijte što kućni broj govori o kući i za kakve ljude je idealna
1

Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njezinom kućnom broju. Evo kako što njezin broj znači...

VIDEO

Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njezinom kućnom broju, kaže numerologinja Michelle Buchanan iz Velike Britanije. Donosimo vam kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja što taj svaki broj govori o vašem domu. Izračunom se mora dobiti jednoznamenkasti broj od 1 do 9, a to se radi ovako:

Na primjer, ako je kućni broj 68 tada se zbrajaju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednoznamenkasti broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi zbrajaju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednoznamenkasti broj 6.

Značenje svakog broja:

  • Broj 1 - Ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su neovisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivirati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.
  • Broj 2 - U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promovira partnerstvo, osjetljivost i ozdravljenje.
  • Broj 3 - Idealna kuća za ljude sklone umjetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole pisati, kuhati, slikati, pjevati, ili izrađivati rukama maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.
  • Broj 4 - Kuća s ovim skrivenim brojem promiče strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara obiteljska kuća koja pomaže ostvariti ciljeve.
  • Broj 5 - Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promiče aktivnost, promjene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovati i izvući najviše dobrih i zabavnih stvari iz života.
  • Broj 6 - Ova kuća je savršena za podizanje obitelji. Djeluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspijevati.
  • Broj 7 - Ovdje će se najbolje osjećati ljudi koji se vole opustiti i mirno provoditi vrijeme sami. To je prekrasan dom za iscjelitelje, analitičare, znanstvenike, tehničare, nastavnike i studente.
  • Broj 8 - Ovo je idealna kuća za poduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može potaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te financijski gubitak.
  • Broj 9 - Kuća s ovim brojem dobra je za one koji žele služiti čovječanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom potiče ozdravljenje, suosjećanje i toleranciju, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise
'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'
IMA ISKUSTVA

'Čuvam popis svih muškaraca s kojima sam spavala. To me naučilo važnu životnu lekciju'

Britanka Almara Abgarian naišla je na popis koji je neko vrijeme radila. Otkriva listu muškaraca s kojima je spavala te se sjeća raznih iskustava i prilika na raznim putovanjima