Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Otkrivamo što stvarno tražite kod svojeg ljubavnog partnera

Otkrivamo što stvarno tražite kod svojeg ljubavnog partnera

Blizanci žele romantiku i avanture, Škorpion traži strast i povjerenje, a Rakovi traže pouzdanost i sigurnost... Saznajte što svaki znak traži kod savršenog partnera

VIDEO

Ovan

Ovnovi cijene povjerenje i nezavisnost. U vezi traže jednakost pa tako i u partneru. Oni su najsretniji u vezi u kojoj su im partneri jednako nezavisni i otvoreni kao što su i oni sami. Ako se ne mogu sami brinuti za sebe, Ovan se sigurno neće brinuti za njih.

Bik

Bikovi vole da ih se zavodi i sigurno će primijetiti sve napore potencijalnih partnera da ih zavedu. Kad ih se osvoji, oni se potpuno predaju ljubavi i kao ljubavnici su izrazito odani, piše YourTango.

Fotolia

Blizanci

Blizanci su slobodni, neovisni duhovi koji jako vole pričati. Privlače ih romantične i avanturističke geste, kao i sposobnost slušanja. Ako upoznaju nekoga tko ima puno energije i entuzijazma za život, potpuno se predaju smatrajući da su našli životnog partnera. 

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Rak

Rakovi su odani i pouzdani. Potrebno im je neko vrijeme da se opuste i počnu nekome vjerovati. Ali kad se to dogodi, toj osobi su u potpunosti predani. Njihov idealni partner je netko tko im može ponuditi istu takvu odanost i netko tko će uvijek biti tu za njih.

Lav

Lavovi su najsamopouzdaniji i najegoističniji od svih horoskopskih znakova. Oni cvjetaju u pozornosti koju dobivaju. Privlače ih ljudi koji im pružaju pažnju i divljenje za kojim žude. Kad osjeti to što želi, Lav će svojem partneru vratiti istom mjerom, obasipat će ga ljubavlju i pažnjom.

Djevica

Najinteligentnija i najanalitičnija od svih znakova, Djevica traži partnera koji će im biti intelektualno i logički ravnopravan. Stoga, ako možete voditi intelektualan i stimulirajuć razgovor s Djevicom, polako ćete otvoriti njihovu čahuru i potaknuti njihov ljubavni interes.

Vaga

Vage su simbol dražesnosti i gostoljubivosti. One vole ljude, ali često u komunikaciji mogu biti i površne. Zato traže nekoga tko će ih impresionirati istom gracioznošću i klasom koju one pokazuju drugima, možda čak i malo više.

Djevica to voli na nogama, ali Strijelci su za obaranje rekorda
Djevica to voli na nogama, ali Strijelci su za obaranje rekorda

Škorpion

Škorpioni preziru ljubavne igrice. Strastveno vole i brzo postanu ljubomorni. Oni traže partnera kojem mogu vjerovati i koji će im pokazati istu količinu strasti koju i oni unose u vezu.

Strijelac

Iako su Strijelci slobodnog duha, nezavisni i pomalo divlji, kada se odluče ući u vezu s nekim, brzo se uozbilje i drže se tog što su si zacrtali. Rijetko se nekome potpuno predaju, ali kada se to dogodi oni očekuju da će i njihov partner uložiti isto toliko vremena, pažnje i ljubavnog žara koliko su i Strijelci uložili. Avanturistička crta kod partnera je uvijek bonus.

Jarac

Neovisni i ambiciozni, Jarci straže partnera kojem će uspjeh u životu biti isto jako važan koliko i njima. To omogućava Jarcu da uživa u postignućima svojeg partnera, a i obrnuto.

Vodenjak

Vodenjaci vole avanture i spontanost pa i traže nekoga tko će dijeliti njihov entuzijazam i pružiti im mnogo spontanih izlazaka, izleta, odmora i svega u čemu Vodenjaci inače uživaju.  

S Vagom se prekida bez kritika dok Djevica ne želi da je lažete
S Vagom se prekida bez kritika dok Djevica ne želi da je lažete

Ribe

Ribe su pravi romantičari koji maštaju o savršenoj ljubavnoj priči. Kad se pronađe netko tko je voljan ispuniti te ljubavne fantazije  osvojit će srce romantične Ribe.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

VIDI OVO: 15 bizarnih činjenica o spermi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti