Lifestyle

Komentari 90

Ova četiri znaka ne pokušavajte promijeniti - jer ćete ih izgubiti

Ova četiri znaka ne pokušavajte promijeniti - jer ćete ih izgubiti

Iako u Zodijaku postoje mnogi znakovi koji će se zbog ljubavi promijeniti, ili barem prilagoditi, ova četiri znaka to neće nikada učiniti. Vjeruju da svi trebaju biti onakvi kakvi jesu

Bik

Ovom zemaljskom znaku jako je važno da ga partner prihvati onakvog kakav je i točno znaju što žele od partnera i veze. Svaki pokušaj mijenjanja mogao bi rezultirati prekidom, ali postoji jedan izuzetak za to pravilo. Naime, ako se Bik zaljubi dok je još jako mlad, onda je sposoban za značajne promjene u karakteru i navikama. No ako je već izgrađen kao osoba, onda će ostati nepomičan kao stijena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Po prirodi su romantični i vjeruju da se parovi razvijaju zajedno u vezi, a kada se zaljube, bit će vjerni do smrti.

Također, onoga u koga je zaljubljen, Buk smatra najljepšim na svijetu, a to je isto nešto što se nikada neće promijeniti.

Lav

Vatreni Lavovi stvoreni su za ljubav i ako je nemaju, to je kao da ste im 'ugasili' sunce. Kako misle da ih svi vole takve kakvi jesu, ne vide razlog zašto bi se mijenjali.

Za njih je prava ljubav prihvaćanje voljene osobe sa svim vrlinama i manama, a pokušaji da ih promijenite ne dolaze u obzir.

Lav je spreman mnogo toga oprostiti voljenoj osobi i nikada neće tražiti ili zahtijevati da se partner odrekne nekih svojih principa kako bi mu udovoljio. Isto to zahtjeva od druge strane.

Škorpion

Radi se o vodenom i fiksnom znaku, a to znači da su po svojoj prirodi osjetljivi i istovremeno nefleksibilni. Za Škorpiona je najvažnije da bude autentičan.

Mijenjanje sebe zbog partnera je kao da mu dajete lažne komplimente. Vjerni su sebi i to isto očekuju od onoga koga vole.

Mnogi Škorpioni preferiraju partnera s bogatim životnim iskustvom, koji je svjestan njihovih želja i potreba te neće tražiti od njih da se promijene.

Za ovaj znak je vrlo seksi i privlačno ako partner nastoji naučiti što više o njima.

Vodenjak

Iako su poznati po svojoj jedinstvenosti, slobodoumnosti i revolucionarnim pogledima na svijet, nisu od onih koji se žele mijenjati kada je ljubav u pitanju.

Za Vodenjaka su svi ljudi jednaki, što se reflektira i na to kako vole sebe i na koji način im je potrebno da budu voljeni. Očekivanje da se partner promijeni ili tražiti od Vodenjaka da se mijenja znači da nešto nije u redu s vezom i da ona ne funkcionira.

Čvrsto vjeruje da ljubav ne zahtijeva žrtvovanje. Radije bi bili sami nego sa nekim tko ih pokušava 'poboljšati', piše Atma.

Najčitaniji članci