Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Ova pekarnica prodaje peciva u obliku penisa u gay četvrti u Parizu - posao im je procvjetao

Ova pekarnica prodaje peciva u obliku penisa u gay četvrti u Parizu - posao im je procvjetao

Richard Legay vlasnik je pariške gay pekarnice koja osim slasnih pekarskih delicija prodaje kruh u obliku penisa kojeg je Richard nazvao 'la baguette magique' ili čarobni baget

VIDEO

Pariška pekarnica 'Legay Choc' koja se nalazi u srcu Maraisa, proizvodi proizvode u malo drugačijem obliku nego što to rade tradicionalne francuske pekarnice. Umjesto jednostavnog oblika bageta, vlasnik Richard Legay stvara baget u obliku penisa, koji ima naziv 'la baguette magique' što bi u prijevodu značilo čarobni baget. Proizvode i druge slastice u tom obliku.

POGLEDAJTE VIDEO: Recepti Ivana Pažanina

Pokretanje videa...

00:43

U ovoj pekarnici se događa prava čarolija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jedini sam pekar u Parizu i Francuskoj koji je stvorio 'la baguette magique' u obliku penisa. Posebnost naše pekarne je u tome što izrađujemo tradicionalne francuske bagete koje smo odlučili malo izmijeniti, na zabavan ali nestašan način - rekao je vlasnik Richard za The culture trip.

Svaki baget je s vanjske strane hrskav, a iznutra je mekan. On je savršen za preljev od maslaca ili za džem.

- Svaka pekarnica u Parizu ima svoj specijalitet ali postoji samo jedna poput Legay Choc - rekao je Richard.

Podrijetlo Legay Choc

Richard koji dolazi iz duge linije pekara, nikada nije želio ući u tu profesiju. Odrastao je u pekarnicama, a iz prve ruke svjedoči kako je dugotrajno i teško voditi posao s hranom. 

Njegov otac upravljao je pekarnicom u Nantesu (gradu zapadno od Pariza), pored vrata vojne baze. Ondje je često primao šaljive molbe od vojnika da izradi 'riskantne' bagete. To je postala šala u obitelji Legay.

- Jednog dana brat me zatražio da stvorim svoju originalnu pekaru s nestašnim proizvodima. I rekao sam mu: 'To je vrlo teško u Nantesu. Ako to želimo učiniti, učinimo to u Parizu' - rekao je Richard.

Tako su Richard i njegov brat zajedno pokrenuli svoju nesumnjivo avangardnu ​​pekarnicu, smjestivši je uz usku ulicu Marais koja se nalazi u gay četvrti u Parizu.  

- Stranci misle da su Parižani stvarno dosadni, i previše ozbiljni, ali to apsolutno nije tako. Parižani nisu takvi. Da su takvi, mislim da ne bih prodavao toliko čarobnih bageta - rekao je Richard.

Uz 'la baguette magique', Legay Choc nudi i  kolače s malinama, čokoladne brioše i slično.

Miris djetinjstva: Svaki drugi Zagrepčanin kupuje bijeli kruh
Miris djetinjstva: Svaki drugi Zagrepčanin kupuje bijeli kruh

Iako sigurno nema pogrešnog načina da pojedete ovaj čarobni baget, Richard preporučuje da bi trebali blago otrgati kuglice, nježno ih umočiti u šalicu crne kave kako bi upili dodatni okus, a zatim ih treba pojesti. Tvrdi da je potrebno iskusiti svaku zalogaj.

Gay ponos je u srcu Legay Choc

Za Richarda, njegova je pekarnica više od običnog veselog mjesta za mještane koji mogu kupiti kruh. To je prilika da se izrazite.

- Otvaranje ove pekare, gay pekare, pomoglo mi je da izađem pred sve ljude oko mene, moju obitelj, i kažem im da sam gay - kaže Richard.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno