Lifestyle

Komentari 1

Ovaj jednostavni trik učinit će vašu kupaonicu puno urednijom

Ovaj jednostavni trik učinit će vašu kupaonicu puno urednijom

Laura Fenton, autorica knjiga o dizajnu i blogerica, kaže da uklanjanjem naljepnica s proizvoda i predmeta možete stvoriti veliku razliku, posebno u kupaonici. To će doprinijeti smirenijem prostoru

Uklanjanjem naziva robnih marki i logotipa uklanjate iznenađujuću količinu vizualne gužve, kaže Laura Fenton, autorica knjiga o dizajnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je taktika koja posebno utječe na stvari koje su izložene, poput sapuna za ruke, losiona, šampona ili regeneratora. 

- Kad skinem naljepnice s kozmetike i proizvoda za osobnu njegu, moj ormarić izgleda toliko urednije i ljepše. Ako imate sreće, naljepnica će se odmah skinuti, ali ako ne, strugalice za staklo u trenu će ukloniti i najtvrđe naljepnice - rekla je Laura.

Ako više volite potpuno prirodno rješenje, blogerica Erin Boyle preporučuje upotrebu kokosovog ulja i sode bikarbone za uklanjanje naljepnica. Prije uklanjanja, stvari poput datuma isteka roka obavezno negdje označite, napominje Laura.

- Naravno, ne živim u svijetu bez etiketa. Nisu sve uklonjive, a neke su zapravo prilično lijepe. Ali, kad god mogu uklonim etiketu. Osjećam se kao da sam bombardirana informacijama i reklamama u svakom dijelu svog života. Uklanjanje nekih od tih logotipa i marketinških tvrdnji jedan je načina kako unosim jednostavnost - kaže Laura, a piše Apartment Therapy.

Najčitaniji članci