Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
97 komentara

Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu

Najidealniji partner bio bi netko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan pa čak i pomalo predvidljiv jer će se jedino tako moći nositi sa karakterom ovog avanturistički nastrojenog znaka

Foto: Dreamstime
97 komentara

Radi se o Strijelcu, barem tako neki tvrde. To su ljudi izuzetno zanimljivi, društveni, pozitivni, ali i slobodni, skloni avanturističkom načinu života. Njima je njihova sloboda na prvom mjestu, čak ispred partnera i njegovih potreba, emocija...

KAD SE NEKOME JAKO SVIĐATE... Ovi znakovi će vam otkriti da netko ima tajne osjećaje za vas

Kada nešto planiraju, Strijelci se vode uglavnom samo svojim željama i potrebama, a daleko manje onime što partner priželjkuje. Svoje greške ne vide, ili ih ne žele vidjeti, ali kada mu partner na to ukaže - dolazi do drame i strašnog kritiziranja. Ali, ako Strijelac smatra da partner ima mane na koje treba pokazati prstom, tada je u stanju satima pričati o tome i sagledavati 'problem' sa svih strana.

Foto: Dreamstime

Strijelci se znaju obvezati, ali i tada sve pokušavaju okrenuti u svoju korist. Zbog takvih sklonosti, najidealniji partner bio bi netko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan pa čak i pomalo predvidljiv jer će se jedino tako moći nositi sa karakterom Strijelca. I nikako ne bi trebao biti ljubomoran, Strijelci to ne podnose.

NEVJEROJATNA PRIČA Zaručnici se šokirali kada su vidjeli fotografiju iz djetinjstva

Imaju oni i dobrih strana, naravno, kao i svi drugi znakovi. Oni su vrlo zanimljivi, humani, vrlo znatiželjni i spremni pomoći. Kod njih nema puno dilema, ako im se netko ne sviđa - ne sviđa im se. Ili, prestanu li nekoga simpatizirati, brzo će se maknuti od te osobe, bez puno dvojbe i okolišanja, prenosi Atma.

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka su lažni prijatelji

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message