Obavijesti

Lifestyle

Komentari 271

Ovaj znak je najljubomorniji u horoskopu, ali i najseksipilniji

Ovaj znak je najljubomorniji u horoskopu, ali i najseksipilniji
1

Za neke znakove horoskopa može se reći da gotovo i nisu ljubomorni, kod nekih je to u granicama normale, ali ima i onih kojima posesivnost prema partneru pomuti razum

VIDEO

Radi se o Škorpionu, vrlo je seksipilan, ali i izuzetno ljubomoran te posesivan.

Kod ostalih horoskopskih znakova doza ljubomore varira, od toga da je gotovo nema, do slučajeva koji su vrlo slični Škorpionu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Ovan

Fotolia

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što bi mogli nazvati normalnim, čime pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi pa su jednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi.

Bik

Fotolia

Umjerena ljubomora obilježava ovaj znak, ali ne vole biti takvi jer im je to naporno. Žele stabilne veze u kojima neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih pa spadaju u kategoriju iznadprosječno ljubomornih. Sami su jaki kad su iskušenja u pitanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

Blizanci

Fotolia

Nisu pretjerano ljubomorni jer i sami vole koketirati i biti u centru pažnje. Razlogom za ljubomoru ne smatraju tuđe poglede na partneru kao ni njegovo pretjerano druženje sa suprotnim spolom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju biti dosadni pitanjima i komentarima kao muhe.

Rak

Fotolia

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu nakon Škorpiona, a oni su najgori. Zahtjevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju zbog čega znaju pomišljati da su u lošoj vezi, iako to možda nije tako.

Lav

Fotolia

Pripadnici ovog znaka imaju problema s vrlo velikom dozom ljubomore, ali to pokušavaju prikriti na sve moguće načine jer imaju problema i s egom. Ipak, ljudima koji ih dobro poznaju to ne može promaknuti. Njihova ljubomora ponekad toliko nema smisla da može biti i humoristična.

Djevica

Fotolia

Doza ljubomore kod Djevica je ispod prosjeka jer su vrlo odane pa podrazumijevaju da je i partner takav. Međutim, kad nešto posumnjaju, nenametljivo će obratiti pažnju na detalje partnerovog ponašanja i spajati ih kao slagalicu.

Vaga

Fotolia

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su točno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni. kao da se u nekim situacijama ne mogu odlučiti - biti ljubomoran ili ne?

Škorpion

Fotolia

Najljubomorniji znak zodijaka je Škorpion, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. Pripadnicima ovog znaka, iako sami znaju zračiti jakim seksipilom, smetat će ako je i partner takav. Najsretniji su u vezi s nekim tko je spreman potpuno im se posvetiti.

Strijelac

 

Fotolia

Ljubomora ih rijetko uhvati jer i sami imaju problema s vjernošću partneru. Uz to, vrlo su aktivni i društveni pa nemaju vremena ni volje zamarati se s njom. Za njih je savršena stabilna veza u kojoj povremeno mogu odlutati u flert i ne odgovarati za to.

Jarac

Fotolia

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod prosjeka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilne veze i skloni su vjerovati, kao i Djevice, da se podrazumijeva da je partner vjeran jer su i oni takvi.

Vodenjak

Fotolia

Ovo je najmanje ljubomoran znak zodijaka. Toliko rijetko ih uhvati ljubomora da se partneri znaju zapitati je li im uopće stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. Nesigurni su u sebe i znaju odlutati u izvanbračne avanture.

Ribe

Fotolia

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpiona, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskrenu su pa partnerima svašta kažu tijekom ljubomornih ispada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 271
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru