Lifestyle

Komentari 1

Ove dekorativne vaze uklopit će se u skoro svaki interijer i stil

Ove dekorativne vaze uklopit će se u skoro svaki interijer i stil

Vaze neutralnih, zemljanih tonova su vrlo popularne, a vrlo visoku cijenu trenutno drže vaze i ćupovi starinskog, dotrajalog izgleda. Nemojte se bojati igrati s uzorcima, teksturama i materijalima

Vaze, neovisno jesu li napravljene od stakla, metala, plastike ili bilo kojeg drugog materijala, među najvažnijim su i najzanimljivijim elementima dekora kojima možete ukrasiti svoj dom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnoge vaze koje su par godina hit najčešće ni nisu predviđene za držanje rezanog cvijeća, već kao samostalni ukras u domu koji krasi interijer bolje od bilo kojeg umjetničkog djela. Takve vaze nerijetko krase i osebujni printevi, žive boje i teksture, no to ne znači da za svoj dom morate odabrati isključivo šarene vaze.

Vaze neutralnih, zemljanih tonova također su vrlo popularne, a vrlo visoku cijenu trenutno drže vaze i ćupovi starinskog, dotrajalog izgleda.

Nemojte se bojati igrati s uzorcima, teksturama, materijalima i motivima. Upravo su oni odraz vaše osobnosti i stila i nešto što će stan učiniti prepoznatljivim za vas. U nastavku vam donosimo nekoliko dekorativnih vaza koje su nas osvojile na prvu:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Najčitaniji članci