Lifestyle

Komentari 33

Ovih 5 predosjećaja nikada ne treba ignorirati - jako su važni

Unutarnji glas postoji upravo zato da bi nas vodio pravim putem, motivirao nas na prave odluke, upozorio na opasnost... Međutim, mnogi taj glas ignoriraju, a trebali bi ga poslušati

Predosjetite li da nešto nije u redu, da nešto baš morate napraviti i slično, ne ignorirajte to - lako je moguće da vam to vaš unutarnji glas pokušava nešto poručiti ili vas spasiti od nečega.

Na primjer, jedna djevojka mjesecima nije vidjela oca jer su se nešto posvađali. Ali, jednog dana je osjetila neobjašnjivo jaku potrebu da ga vidi. Poslušala je unutarnji glas i otišla do njega. Ispostavilo se da je to bio zadnji put da ga je vidjela i razgovarala s njim. Drugi dan je umro.

Ovih pet predosjećaja ne ignorirajte:

1. Da s vama nešto nije u redu

Probudi li se u vama osjećaj da nešto u tijelu nije kako treba, poslušajte ga. Obratite pažnju i posjetite liječnika ako treba. Jednako je i s vašom psihom. Osjećate li da vam nečija blizina škodi, u njezinom društvu se počinjete osjećati jako loše, maknite se od te osobe.

Ako vas neko mjesto previše iscrpljuje, izbjegavajte ga. Nelagodni osjećaji ne pojavljuju se bez razloga. To vas unutarnji glas upozorava na stvari loše za vas.

2. Osjećaj da vam prijeti opasnost

Može se pojaviti iznenada, tijekom dnevnih rutina, na primjer, sretnete nekog nepoznatog u trgovini, šećete parkom... Pojavi li se takav osjećaj, pokušajte promijeniti situaciju u kojoj se nalazite - izađite iz parka, udaljite od sumnjivog neznanca...

Iako je ta cijela situacija vrlo uznemirujuća, možda vam predosjećaj koji se naglo pojavio spasi život.

3. Netko vas neobjašnjivo privlači

Može se raditi o čovjeku koji će puno značiti za vašu karijeru, za vaš ljubavni život, za vaše zdravlje... Na primjer, kada sretnete nekoga i naglo osjetite poriv da mu pomognete, pitajte ga treba li pomoć. Tu se može raditi o čovjeku kojeg poznajete ili neznancu.

Dobijete li naglo poriv da nekoga posjetite, svakako to učinite. Uglavnom, osjetite li jaku želju da nekome pristupite i porazgovarate s njime, napravite to i obratite pažnju kamo taj razgovor vodi.

4. Uzbuđenje zbog prilike za nešto

Pruži li vam se prilika za nešto, pa makar to bilo nešto naizgled beznačajno, i pri tome osjetite neobjašnjivo jako uzbuđenje ili inspiraciju, ne ignorirajte taj osjećaj. Moguće je da se radi o nečemu zapravo važnome za vas.

Ne obazirite se tada na to što drugi misle, jer radi se o vama i vašem životu. Ako vas nešto vuče u nekom smjeru - krenite tim putem.

5. Osjećaj da je nešto ispravno

Imate li snažan i konstantan osjećaj da je nešto ispravno za vas, svakako to napravite. Možda će vam se u početku činiti kako to nema smisla ili će vam biti jako čudno, ali ne odustajte. Tu se može raditi nečemu vezanom za ljubavni život, za karijeru, zdravlje itd, otkriva Atma.

Najčitaniji članci