Ovih 7 nijansi su hit proljetne sezone u manikuri, isprobajte ih | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ovih 7 nijansi su hit proljetne sezone u manikuri, isprobajte ih

Ovih 7 nijansi su hit proljetne sezone u manikuri, isprobajte ih

Kao i u drugim segmentima beauty svijeta, svaka sezone izdvajaju se nove hit boje i u manikuri. Proljetne nijanse uvijek su lepršave i vedre, donosio pregled glavnih boja sezone

VIDEO

Baš kao i u drugim segmentima svijeta ljepote, i u manikuri se trendovi mijenjaju svake sezone, što predstavlja izazov za snalaženje  u ogromnoj ponudi boja, načina manikure i ukrašavanja noktiju. Stiglo je proljeće i uskoro će sve, pa i nokti, procvjetati. No, dok smo još u prijelaznom razdoblju, između kaputa i laganih jakni, i taj prijelaz na noktima još je blag pa prevladavaju tek nešto svjetlije i prozračnije nijanse boja koje su bile aktualne i u zimskom periodu. Očekuje se malo hrabrosti da ih isprobate, donosi StoryBook. 

Evo boja koje će biti popularne na noktima ovog proljeća: 

Tomato red

Ova je boja bila hit 2023. godine, a čini se da je se nećemo riješiti ni u ovoj. Crvena poput rajčice odlično izgleda sa šljokicama.

 Lila

Nježna boja koju ne viđamo tako često na noktima, a zapravo je divna, zbog toga što je jedinstvena.

Bijela

To je često hit u proljetnim mjesecima, što se pokazalo i na modnoj pisti tijekom Tjedna mode. Jednostavno je nezaobilazna zbog toga što dolazi u bezbroj tonova, a doprinosi eleganciji uz dozu minimalizma.

Pistacija

To je vjerojatno najotkačenija boja u paleti za manikuru ove sezone. Iako smo na jesen nosili maslinastu, u proljeće će je zamijeniti nešto drugačija, ali i dalje divna pistacija.

Jarko ružičasta

Boja koja uvijek priziva lijepo i toplo vrijeme na najjarkiji mogući način i gotovo nikad ne izlazi iz mode. Vjerojatno zato što nas podsjeća na cvjetnu livadu.

Nježno žuta

Ovo je boja koja također podsjeća na omiljeno cvijeće i sunčane dane i odlično se slaže s prvim cvjetovima koji pobojaju ožujak.

 Mint plava

Još jedna od neklasičnih nijansi koja će dominirati i modnim, ali i beauty svijetom. Za nju čak i nije potrebno objašnjenje, jednostavno - osvježava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama