Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
127 komentara

Ovih 7 tipova muškaraca žene trebaju izbjegavati - za sreću

Iako mogu biti vrlo privlačni i čine se zanimljivima, ako želite dugu i ozbiljnu vezu bolje je izbjegavati buntovne dečke, oni koji glume dobrice i one koji se vole predstavljati kao heroji

Foto: Dreamstime
127 komentara

1. Očinski tip

Ne u smislu da voli i želi djecu, već da se prema ženi ponaša kao da joj je tata. Takve muškarce treba izbjegavati jer ljubavna veza s njima neće biti zdrava.

To je muškarac koji će vas pokušavati kontrolirati i ograničavati vam slobodu, uz izgovor da to radi iz ljubavi. Možda kod njega to zaista proizlazi iz nekakve ljubavi, ali to nije zdrav odnos u kojem žena može biti sretna.

Thinkstock | Autor: Thinkstock Foto: Thinkstock

2. Buntovnik

To su tipovi "izmučenih i oštećenih duša" koji na prvi pogled mogu djelovati vrlo privlačno. Njihove buntovne ideje i jedinstven način razmišljanja čine se zanimljivima, ali samo u početku.

RASPAD SISTEMA Kada nam netko slomi srce, u tijelu se događa ovih 7 stvari

Kada su duže s takvim muškarcem, žene otkriju da se iza te pomalo tajanstvene i stabilne vanjštine krije nesiguran i izgubljen čovjek koji još pokušava naći svoj životni put i treba pomoć drugih da bi živio i preživio, otkriva portal relrules.com. 

Život s nekime tko se bori s "duhovima" može biti vrlo naporan. Bolji izbor su partneri koji drže svoj život čvrsto u rukama i upravljaju njime, jer to pokazuje da znaju što žele.

Foto: Dreamstime

3. Glumi dobricu

Ovo je tip muškarca najgori na ovom popisu i od njega treba bježati što dalje. Njegova prava narav skriva se iza oklopa dobrog čovjeka, i na prvu se može činiti kao savršen partner. On glumi da je nešto što nije samo da bi ispunio očekivanja drugih.

To je tip koji nema čvrstu osobnost pa tako ne znate što zapravo kroz život možete očekivati od njega, danas je ovakav, ali sutra može postati netko sasvim drugačiji.

Na primjer, dok ste u društvu pokazuje jedno, zabavno i dobroćudno lice, ali kada ste na samo, on se pretvara u nekog drugog.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

4. Heroj

Mnoge žene sanjaju da će se pojaviti princ na bijelom konju i spasiti ih od jednoličnog života kojim žive. Tome pridonose i razne bajke kojima se zatrpavaju dječji umovi u kojima su žene bespomoćne i treba ih netko spasiti.

Thinkstock IDEALAN PARTNER S kakvim tipom bi trebala biti prema svom mjesecu rođenja

Pogrešno je čekati nekoga da bi ostvarili svoje čežnje i snove, jer takav netko se možda nikada ne pojavi. Svakoj ženi treba muškarac koji će joj biti podrška i pomoći joj pomoći kada je to potrebno, ali i dati joj slobodu da bude svoja. Naravno, i muškarcima treba takva žena.

Međutim, jedno je biti nekome potpora, a drugo ispunjavati svaku želju i biti spreman učiniti baš sve umjesto nekoga - to nije zdrav odnos jer vodi svojevrsnoj ovisnosti o partneru. 

Foto: Pixabay/Merseyside Police

5. Trči za karijerom

Dobro je biti u braku s muškarcem koji može osigurati stabilne prihode i tako se pobrinuti da njegovoj obitelji ništa ne nedostaje, ali ako je to sve što dobivaju od njega, tada je cijena te karijere previsoka.

Materijalne stvari dođu i prođu, a međuljudski odnosi i uspomene su ti koji ostaju. Muškarac kojem je karijera na prvom mjestu ne može usrećiti svoju ženu kako treba jer će mu misli biti više zaokupirane poslom nego ljubavnom vezom.

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

6. Ne želi odrasti

To je tip koji jednostavno ne želi preuzeti odgovornost za bilo što u životu, ne želi odrasti. On je sasvim zadovoljan dok, recimo, sjedi na kauču i igra video igrice.

Njega ne zanima financijska odgovornost niti bilo kakva sigurnost u životu. Neće pokazivati previše interesa za pokušaj kupovine zajedničkog doma, za stvaranje obitelji...

Žene koje završe s takvim tipom moraju biti svjesne da će ih on doživljavati kao nekoga tko brine o svemu - kao da umjesto muškarca pored sebe imaju razmaženo derište.

Foto: Dreamstime

7. Zavodnik

Njegovim čarima mnoge žene pokleknu pa nije baš dobar materijal za ozbiljnu vezu. Muškarci skloni zavođenju neće dugo ostati u zagrljaju jedne žene, već će brzo početi koketirati s drugima.

Oni jednostavno uživaju u zavođenju i jednostavno vole žene. Zaljubljivanje u takvog muškarca može vam donijeti puno boli, a to vam u životu ne treba.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message