Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Ovnove će privlačiti neobični partneri i imat će dosta sreće

Ovnove će privlačiti neobični partneri i imat će dosta sreće
1

Privlačit će vas originalne osobe slobodoumnih stavova koje vam mogu omogućiti da se izrazite kao osoba, a cijela godina bit će puno bolja i zanimljivija od prethodnih

VIDEO

Pred vama je godina koja vam donosi više uzbuđenja i lijepih ljubavnih zbivanja, nego što je to bio slučaj u prošle dvije godine, kada ste trpjeli neugodan Saturnov utjecaj. Dotični je planet pridonio pogoršanju mnogih bračnih odnosa, a i samci su imali slabije šanse da pronađu srodnu dušu. 

Budući da je i Uran u vašem znaku, bit ćete skloniji birati pomalo neobične partnere - privlačit će vas originalne osobe slobodoumnih stavova koje vam mogu omogućiti da se izrazite kao osoba. U svakom slučaju, prva polovina godine donosi burnija ljubavna zbivanja od drugog dijela godine, no ni tada nećete ostati bez prilika.

Slobodni Ovnovi

U siječnju će vas neka obiteljska pitanja i problemi spriječiti da uživate u ljubavnim osvajanjima – možda će se vaši roditelji uplesti u vaš odnos ne odobravajući je. No sve kreće nabolje od 3. do 26. 2., pa biste ljubav mogli pronaći u prijatelju. No ono pravo vas očekuje od 23. do 15. 4. kada će vas Venera u znaku učiniti privlačnima i zavodljivima, pa nije isključeno da sretne svoju srodnu dušu. 

Vladavina Raka i ulazak Marsa u taj znak od 14.7. do 28.8. probudit će vašu svadljivu i naglu stranu prirode, pa ćete biti previše izravni u osvajanju, što može odbiti drugu stranu. No ljeto vas ipak neće ostaviti same i bez uzbuđenja. Smirite li svoju naglost i smanjite očekivanja, ljetni dani mogu označiti početak dinamičnog i uzbudljivog ljubavnog razdoblja, stoga je upravo to idealno vrijeme da se zaputite na godišnji odmor. 

Dane ćete provoditi izležavajući se na plaži, a noći plešući u prepunom klubu, okruženi udvaračima. Smiješi vam se ostvarenje fatalne ljetne romanse koja će imati velike šanse da preživi ljeto i da se u prekrasnom razdoblju od 8. 10. pa sve do 5.11. zbližite toliko da više nećete moći jedno bez drugog.

Zauzeti Ovnovi 

Zbog poslovnih obveza u siječnju prilično ćete zanemariti obitelj, koja će vam zamjerati čestu odsutnost. No zato ćete već krajem veljače te ožujka nadoknaditi propušteno, pa ćete biti posebno bliski s partnerom i djecom. Općenito ćete u prvoj polovini godine imati zdravu komunikaciju s partnerom, pa će sve nesuglasice biti brzo rješavanje. Krajem lipnja počinje vladavina Raka, što upućuje da ćete u tom razdoblju potrebe obitelji morati staviti ispred svojih. 

Idealno vrijeme za odlazak na godišnji odmor s voljenom osobom bit će od 28.6. do 22.7., jer ćete upravo u tom razdoblju biti najbolje raspoloženi i željni zabave. S partnerom u vezi ili braku bolje ćete komunicirati, a zajedničko druženje bit će ispunjeno smijehom i zabavom. 

Nakon 17. kolovoza pa sve do 11. rujna s partnerom ćete se češće sukobljavati, a jedno drugom ćete zamjerati nedovoljnu angažiranost oko kućanskih poslova ili odgoja djece. Budite oprezni i nemojte govoriti stvari koje ne mislite ili u afektu napraviti nešto što ćete požaliti. U odličnom ljubavnom razdoblju bit ćete u listopadu, no od 6. 11. pa do kraja godine pripazite se mogućih svađa i nesporazuma.

Najbolji partner - Lav

S Lavom ćete imati dinamičan odnos pun međusobnog uvažavanja. Vaši su vatreni temperamenti vrlo podudarni, pa zajednički dijelite planove i podupirete jedno drugog. Lav će vam pružati željenu zaštitu, voljeti se s vama pokazivati u društvu, a vi ćete uživati u njegovim komplimentima i zadivljenim pogledima.

Najgori partner - Rak

Vas dvoje nemate dovoljno dodirnih točaka da bi odnos zdravo funkcionirao. Rak je za vas previše osjetljiv i uvredljiv, dok ste vi njemu previše izravni i netaktični. Takav odnos može biti kratkog vijeka, no ono što vas može povezivati barem na jedno vrijeme je relativno dobro slaganje u krevetu.

Najbolja razdoblja za ljubav

  • Od 1. do 9. siječnja
  • Od 3. do 26. veljače
  • Od 23. ožujka do 14. travnja
  • Od 10. svibnja do 3. lipnja
  • Od 28. lipnja do 22. srpnja

Najlošija razdoblja za ljubav

  • Od 10. siječnja do 2. veljače
  • Od 27. veljače do 22. ožujka
  • Od 4. do 27. lipnja
  • Od 17. kolovoza do 11. rujna
  • Od 6. studenoga do kraja godine
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje