Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

'Ovo je 7 stvari koje sam naučila o seksu nakon što sam rodila'

'Ovo je 7 stvari koje sam naučila o seksu nakon što sam rodila'

'Umjesto da se usredotočimo na sat, bili smo posvećeni svakoj slatkoj sekundi, a svaki dodir je bio toliko seksualno nabijen da smo na kraju čak imali i par minuta slobodnog prije bebinog buđenja...'

VIDEO

Osjetila sam njegov jezik uz svoj. Porivi su bili iskonski, hitni i ljupki. A onda sam se probudila, uznemireno tražeći svojeg muža, ispričala je Bailey Gaddis u svojoj ispovijesti za Your Tango.

POGLEDAJTE VIDEO: Zašto se ženama ne da seksati?

Pokretanje videa...

01:20

- Bila sam u šestom mjesecu trudnoće, a snovi umočeni u sočan seks postajali su sve češći i intenzivniji. Intimnost i oslobađanje seksualnosti potajno su mi ispunili misli više od predstojećeg rođenja mog djeteta. Pitala sam se što bi rekla slatka dama u samoposluzi, koja me uvijek pitala kako se osjećam, da joj kažem da kroz mene kola električna seksualna energija, da žudim za trenutkom kad će se moj partner vratiti kući kako bi se zaključali u spavaćoj.

Jeste li čuli za pegging? Taj seks trend isprobava sve više ljudi
Jeste li čuli za pegging? Taj seks trend isprobava sve više ljudi

Moji članci u dnevnicima bili su živopisni. Prijateljice su me uvjeravale da će ovaj procvat seksualnosti uvenuti čim postanem majka. Čim se moje grudi počnu koristiti za prehranu i život, a ne zadovoljstvo. Pogriješile su - rekla je.

Sedam stvari koje je Bailey Gaddis naučila o seksu nakon što je rodila:

1. Moje je tijelo stvoreno za potpuno izražavanje.

Porod me je osvijestio da u potpunosti zakoračim u svoju ženstvenost, naučivši me da poštujem svoje tijelo i brinem se za njega.

Ovo mi je poštovanje omogućilo da se riješim svojih kompleksa i da bez ograničenja uživam u svakom trenutku seksa.

2. Unaprijed planirani seks je seksi.

S prekrasnom bebom koja većinu dana traži usluge mojih grudi, smanjila mi se sloboda da spontano iznenadim svog partnera. Kako bismo tjelesnu bliskost učinili redovitom morali smo počeli planirati svoje 'slobodno vrijeme'.

Predanost našem seksualnom životu potakla nas je da se još više trudimo i uživamo u njemu. Nismo samo čekali da se seks dogodi, pametnim planiranjem mi smo stvorili vrijeme za seksualno opuštanje.

6 vrlo dobrih razloga za jutarnji seks: Zbližite se za sretniji dan
6 vrlo dobrih razloga za jutarnji seks: Zbližite se za sretniji dan

3. Imam bolji odnos sa svojom vaginom.

Nikad prije poroda nisam znala kako moja vagina funkcionira. Nisam bila povezana s njom. Ona je jednostavno funkcionirala bez moje svjesnosti o tome kako i što se točno događa. 

Tijekom porođaja morala sam stiskati mišiće tamo dolje, a to me naučilo opustiti međicu i tad sam prvi put osjetila moć stimulacije klitorisa da oslobodi blagoslovljeni oksitocin. Sad imam moć to ostvariti tijekom seksa.

4. Kvaliteta je važnija od kvantitete.

Kad je moj sin bio dojenče, rijetko je spavao duže od trideset minuta. 'Nabrzaka' je postalo ime naših seksualnih igrica. 

Moj partner i ja znali smo da je naše vrijeme za vođenje ljubavi ograničeno i morali smo se potruditi da bude zadovoljavajuće. 

6 blagodati seksa: Pomlađuje, topi kalorije, odličan za zdravlje
6 blagodati seksa: Pomlađuje, topi kalorije, odličan za zdravlje

Umjesto da se usredotočimo na sat koji otkucava, bili smo posvećeni svakoj slatkoj sekundi, a svaki dodir je bio toliko seksualno nabijen da smo na kraju čak imali i par minuta slobodnog prije nego što bi se začula beba preko monitora. 

5. Orgazam nije nužan.

Ali ga je lijepo doživjeti. To znači da ne doživimo svaki put oboje ili jedno od nas orgazam, ali ako smo prekinuti to je onda totalno druga stvar.

Ostatak dana ćemo 'zujat' dok ne dobijemo sljedeću priliku za seks. I njega i mene svugdje prati taj erotski naboj, a to je jako seksi. 

6. Očekivanje je uzbuđujuće.

Morali smo pričekati šest tjedana nakon rođenja sina da bismo imali spolni odnos. Iako mi je zacjeljivanje vagine bilo izrazito neugodno, istovremeno sam imala i snažnu želju za seksom. 

Prebacili smo se na druge načine pružanja užitka, ali to očekivanje pravog 'starog' seksa ga je učinilo toliko intenzivnijim i seksepilnijim kad se napokon dogodio. 

7. Seks je iskra života.

Oduvijek sam znala da seksom stvaraš djecu. Majka mi je s četiri godine kupila vrlo informativnu, anatomski ispravnu dječju knjigu. Ali nikad zapravo nisam shvatila koliko je seks bitan u životu.

Ostala u šoku kad joj je dečko uručio certifikat za najbolji seks
Ostala u šoku kad joj je dečko  uručio certifikat za najbolji seks

Seks je sveti čin nade, povezanosti i života. Čak i ako paru nije cilj imati djecu, spoj njihovih tijela i dalje skriva tajnu novog života.

Seks nakon trudnoće je fenomenalan, ali istiskivanje čovjeka iz tijela nije jedini način da se doživi takvo seksualno buđenje. Voljela bih da sam znala ono što znam sada dok sam samo 'radila na bebi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku