Obavijesti

Lifestyle

Komentari 142

Ovo je razlog zašto vam drugi slamaju srce svaki put iznova

Ovo je razlog zašto vam drugi slamaju srce svaki put iznova
1

Ovnu je njegov najveći neprijatelj eksplozivna priroda, Lavu arogancija, a Jarcu neprestano prigovaranje oko gluposti. Ta ponašanja najčešći su razlozi zbog kojih ih drugi ostavljaju

VIDEO

Ovan

Ne može svatko s vama izaći na kraj. Točnije s vašim promjenama raspoloženja. Iako vas vaša žuta minuta prođe brzo, nagle provale bijesa mogu mnoge odvratiti od daljenjeg ostajanja s vama. Vi definitivno niste za slabiće. 

Bik 

U početku igrate "na hladno", glumite da ste nedostupni i potpuno "cool", a zapravo u vama se razvija prava zaljubljenost. Jednom kad se opustite i pokažete što doista osjećate postajete previše posesivni i opsjednuti svojim partnerom te stalno tražite pozornost i pažnju. To drugu stranu može početi gušiti ako vas dobro ne shvati i tada će vaše srce neizbježno biti slomljeno.

Blizanci

Vaša glavna mana je nedosljednost. Drugoj strani možete djelovati vrlo neiskreno jer nije na čisto želite li vi biti u ozbiljnoj ili ležernoj vezi. Vi puštate da sve ide svojim tokom, ne želeći riskirati sve velikom ozbiljnošću, a upravo ta pretjerana "igra na ležerno" vas može koštati dobre veze. 

Rak

Vaša nesigurnost i stalna potreba da vam partner pokazuje da vas voli i treba, mogu druge otjerati od vas. Ako ne naiđete na nekog sličnog razmišljanja, ovo je najčešći razlog zbog kojeg će vas ostavljati. Ne uvjeri li vas partner da ste voljeni postat ćete sumnjičavi i ljubomorni, što neće pripomoći ovoj situaciji. 

Lav

Prije ili kasnije svaki vaš partner shvatit će koliko ste vi sami sebi bitni. Ako ste pri tom i arogantni, to mnogi neće tolerirati. Iako sve to u početku možete upakirati u vaš prepoznatljivi lavlji šarm, s vremenom će vas pročitati. 

Djevica

Pretjerano razmišljate i analizirate sve. Vi ste jednostavno takvi. Ali tako se ponašate i prema partneru zbog čega se on može osjećati kao da nije dovoljno dobar za vas i da nikad ništa ne napravi dobro. Zapravo ćete prvo vi drugoj strani slomiti srce, a potom će ona biti prisiljena slomiti vaše. 

Vaga

Neprestano samosažalijevanje i zdvajanje nad vlastitom sudbinom nije nimalo privlačno. Nitko ne želi kraj sebe nekoga tko neprestano razmišlja samo o negativnim stvarima. Uz takvo ponašanje, partner se može osjećati bezvrijednim uz vas, kao da ne može ništa učiniti da vaš svijet postane bolji i pozitivniji. Zato će se najčešće i odlučiti na prekid. 

Škorpion

Vi jednostavno imate previše tajni, a to i iskren ljubavni odnos ne idu zajedno. Povjerenje u vezi je ključno, i ako se to s vremenom ne promijeni, druga strana će otići. 

Strijelac

Prazna obećanja najčešći su razlog zbog kojih partneri odlaze od vas. Ako ih neprestano dajete partner će ih očekivati, ali ako ih vi ne ispunjavate, shvatit će da mu lažete ili izmišljate. 

Jarac

Vaš najveći neprijatelj je prigovaranje oko gluposti. Naučite birati svoje bitke jer puno stvari jednostavno nije važno, a zbog njih možete izgubiti dobrog partnera. 

Vodenjak

Bježanje od osjećaja, osvještavanja i pokazivanja istih mogu vas koštati i partnera i vašeg srca. Ljudi ne mogu vječno čekati da se otvorite i pokažete što doista osjećaje. Vaš strah od slomljenog srca zapravo vas može dovesti do istog ako ništa ne poduzmete po tom pitanju. 

Ribe

Vi zapravo nikad niste zadovoljni svojim životom. Stalno traženje nečeg boljeg i bježanje od stvarnosti može otjerati ljude koji žele biti dio vašeg života. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije