Lifestyle

Komentari 0

Ovo morate zapamtiti prilikom nanošenja kreme za podočnjake

Ovo morate zapamtiti prilikom nanošenja kreme za podočnjake

Dermatologinja Jushya Sarin nedavno je podijelila na Instagramu da je pravi način nanošenja kreme za podočnjake prstenjakom jer je on najslabiji prst i neće previše povlačiti nježnu kožu

Ako imate rutinu njege kože koju redovito slijedite, vodite li dodatnu brigu kada je riječ o području ispod očiju? Naime, područje ispod očiju izuzetno je osjetljivo, izloženo je slobodnim radikalima, a mnogi ga i dalje često ignoriraju.

POGLEDAJTE VIDEO: Savjeti dermatologinje

Također, budući da je koža na tom području tanja, ne samo da treba upotrebljavati prave vrste proizvoda kako bi u svakom trenutku bila njegovana i hidratizirana, već i pravi način primjene proizvoda ima jednaku važnost.

Dermatologinja Jushya Sarin nedavno je podijelila na Instagramu da je pravi način nanošenja kreme za podočnjake prstenjakom jer je on najslabiji prst i neće previše povlačiti nježnu kožu.

Sve što trebate je samo uzeti malo kreme za oči i nanijeti je izravno ispod donjih trepavica. Također, uvijek morate nanijeti  kremu ispod oka prije nanošenja seruma/hidratantne kreme i to odmah nakon čišćenja i toniranja. To je zato što je neophodno prvo nanijeti laganije proizvode, a također i zato što su kreme za oči jako upijajuće prirode. Većina krema za oči također sadrži aktive sastojke poput vitamina C i retinola kako bi se postigli brži rezultati, piše Indian Express.

Najčitaniji članci