Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Ovo najčešće pitamo Google: Na koji način nositi šalove?

Ovo najčešće pitamo Google: Na koji način nositi šalove?
9

Svezati ili pak prebaciti: Iako naizgled banalno, ovo pitanje najviše muči žene diljem svijeta te nudi više od 38 milijuna odgovora. Evo naših prijedloga

VIDEO

Šal je izvrstan modni dodatak, koji je prestao biti samo predmet za zaštitu od zime, nego izvrsno funkcionira u svim godišnjim dobima, pa čak i ljeti. Ne čudi, stoga, što je najguglanije modno pitanje današnjice upravo - kako nositi šal. Gotovo je nevjerojatno, ali mogućnosti su gotovo beskonačne. 

Ovisno o materijalu od kojeg je napravljen, može služiti i kao ukras na kosi ili remen. Upletite svileni šal u kosu i napravite pletenicu, čime idealno možete zamaskirati ako niste stigli oprati kosu. Zavežite šal oko vrata te tako oživite stil modne ikone Audrey Hepburn. 

A ove je sezone super trendi nositi šal na Burberryjev način - jednostavno ga uhvatite za duže rubove i prebacite simetrično oko vrata. Pričvrstite debelim remenom, a posebno je atraktivno preko kaputa. 

Osim klasičnih načina, koje manje-više svi znaju i bez guglanja, tu je još jedan dizajnerski hit - onaj Chanelov. Luksuzna modna kuća predlaže nositi šal-maramu pričvršćenu u čvor preko ramena, nešto slično našim kumicama, samo u modernoj verziji. 

Šalovi se ove godine nose i na pomalo muški način, čvrsto stisnut uz vrat, kako predlaže modna kuća McQueen. A za casual i povoljni Asos ove sezone nema komplikacija - predlažu XXL šalove koji se jednostavno prebace preko kaputa po širini, čime postaju gotovo kao pelerine.

Vintage šal poput pelerine

Supruga ruskog mogula i poznata fashionistica, Elena Perminova, vintage šal nosi gotovo poput pelerine. Šal kombinira s gležnjačama Burberry i torbom Longchamp.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa