Obavijesti

Lifestyle

Komentari 91

Ovo su tri horoskopska znaka koji su najgori u dugim vezama

Ovo su tri horoskopska znaka koji su najgori u dugim vezama

Nekim znakovima veza, bez obzira na ljubav i želju da s nekim budu, teško pada. Ovnovima je teško usmjeriti pažnju na partnera, Vodenjaci se zatvaraju od svijeta, a Strijelci se osjećaju ulovljenima u zamku

VIDEO

Ovan

Ovnovi se smatraju najumišljenijim znakom horoskopa, a to je očito u nekim njihovim osebujnim karakteristikama.

- Kao prvi znak horoskopa, znaju biti jako usredotočeni na sebe i stalno se stavljati u prvi plan što u vezi zna uzrokovati svakakve probleme i napetosti. Teško im je sagledati situaciju, vezu ili problem iz kuta njihovog partnera, a kompromis kao rješenje nekih trzavica s partnerom zna izazvati velike frustracije kod Ovna - objašnjava astrolog Joshua MacGuire.

Ovnovima je jako teško održati vezu zbog ponašanja u stilu "mlađeg djeteta". Ali to ne znači da Ovnovi ne znaju biti zreli, odgovorni i dobri partneri. U slučaju kad su u vezi s nekim koga gledaju kao partnera, potrudit će se biti i više nego što treba, ali ako se osjeća kao da je u vezi u kojoj ga partner zadržava ili mu ograničava slobodu, vrlo brzo će se ta veza prekinuti.

- Ako Ovan želi dugotrajnu vezu, treba gledati na partnera kao na svoj odraz. Tako će puno više pažnje posvećivati svojoj vezi i partneru jer na kraju priče ipak žele više naučiti o sebi - rekao je MacGuire za Bustle

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Prijavi se!

Strijelac

Strijelci su slobodni "lutalice" zodijaka. Kao takvi, oni nisu uvijek oduševljeni dugoročnim odnosima.

- Oni su nevjerojatno skloni gubiti se i istraživati nove stvari, a veza koju smatraju istraženom kod njih potiče averziju i nesklad. Bez obzira koliko im je savršen partner, Strijelac će uvijek tražiti nešto novo i nepoznato - kaže MacGuire.

Ali ono što mnogi Strijelci ne shvaćaju je da je moguće imati dugoročnu stabilnu vezu i uzbuđenje otkrivanja novih stvari.

- Ako Strijelci žele sretnu vezu trebaju razmisliti koliko bi bilo zabavno s partnerom ići u pustolovine. Na svoju vezu bi trebao gledati kao na izazov kojim će proširiti svoje iskustvo i znanje, a partnerstvo kao način da se poboljša. Ipak, dvije glave su pametnije od jedne, a s partnerom koji je isto sklon avanturama, cijeli svijet je njihovo igralište - objasnio je MacGuire. 

Vodenjak

Kao još jedan znak kojemu su njegova sloboda i nezavisnost jaki bitni, Vodenjaku će biti jako teško uopće odlučiti se na stabilnu vezu, a kamoli tu odluku i provesti.

- Oni su buntovnici horoskopa - ako im kažete lijevo, oni će baš desno. U vezi se osjećaju kao da im je netko podrezao krila. Ponekad se žele odvojiti od društva i provoditi vrijeme u miru i tišini, te potpuno isključiti svijet oko sebe. A obično je to njihovim partnerima neprihvatljivo - izjavio je MacGuire.

Ako se odluče povući od svijeta ne objasnivši partneru koji su motivi tog njihovog poteza, mogu izazvati tugu i razočaranje partnera koji jednostavno ne razumije potrebu Vodenjaka za samoćom.

- S druge strane. ako se Vodenjak odluči upustiti u ozbiljnu vezu, na to treba gledati kao na put prema slobodi. S nekim tko je uz njih, mogu postići slobodu na mnoge druge načine. Mogu se osjećati jačima u partnerstvu, nego sami, te će češće u životu riskirati. Svatko može biti u ozbiljnoj dugoročnoj vezi. Jedino o čemu ta veza ovisi je o kutu gledanja. Ako netko vezu vidi kao opterećenje ili gubitak slobode, bježat će od nje, ali ako ju gleda kao na priliku da istraži nešto novo, poveže se s nekim tko će uvijek biti na njihovoj strani, tad će veza biti dugotrajna i uspješna - zaključuje MacGuire.

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'