Obavijesti

Lifestyle

Komentari 136

Ovog ljeta uživajte u 'mokrom' maženju - s vodom ili u vodi

Ovog ljeta uživajte u 'mokrom' maženju - s vodom ili u vodi

Ljeto je najseksi godišnje doba, kada se s partnerom možete zabaviti posvuda, pa i na mjestima o kojima zimi možete samo sanjati. Najvažnije je da je u vodi ili u blizini vode, i da je seksi i mokro

VIDEO

Ljeto je stiglo, a vrući dani i vrele noći su kao stvoreni za avanture i unošenje noviteta u vaš seksualni život. Iskoristite činjenicu da nam je voda sada potrebnija nego zimi, pa s partnerom uživajte u njoj - u moru, bazenu ili pod tušem, svejedno. Evo kako možete vodu uvesti u svoj seksualni život. 

1. Rashladite se

Ako imate divlji seks, u ovim se vrućim noćima treba ohladiti. Pokapajte vodu na svoj i partnerov vrat i čelo kada vidite da vas je savladao umor. Osim što je ova gesta poprilično seksi, bit će vam lakše nastaviti igre pod plahtama.

2. Napijte se hladne vode pa prođite jezikom preko partnerovog trbuha

Hladan jezik na vrućem tijelu dobitna je kombinacija. Iznenadite partnera i popijte malo hladne vode, a nakon pića mu jezikom pređite od pupka sve do vrata. Uzbuđenje će rasti, ali ćete se i osvježiti.

Fotolia

3. Mokrim rukama prođite partneru kroz kosu

Igre pod plahtama mogu biti iscrpljujuće po vrućinama. Uzmite predah, smočite ruke i njima nježno prođite kroz kosu partnera. Možete mu priuštiti i masažu. Ima li boljeg od kombinacije hladne vode i nježnog dodira u vreloj atmosferi?

4. Pijte što više vode

Od vode ćete imati više energije, ali i ljepšu kožu. Zato uživajte u vodi, a nemojte ju zaboraviti i piti.

5. Mazite se u bazenu ili pod tušem

Partner i vi možete pronaći slobodnog vremena za uživanje u vodi, a ako i niste blizu mora ili bazena, iskoristite prednosti tuširanja. Sapunajte jedan drugog, isperite i ponovite.

Three melting ice cubes

6. Ohladite partnera kockicama leda

Ne zaboravite da voda dolazi i u krutom obliku pa toplinu koju vam pružaju tijela možete 'suprotstaviti' ledenim kockicama. Istina je kako je led na tijelu klasik, ali iz dobrih razloga, piše Elite Daily. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku