Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Panna cotu s mlaćenicom i narom lagano je napraviti

Panna cotu s mlaćenicom i narom lagano je napraviti
1

Ovo je odličan, osvježavajući desert koji vole baš svi. Za posluživanje stavite nekoliko zrna nara te preko njih prelijte vrhnje i stavite u hladnjak na nekoliko sati

VIDEO

Sastojci:

  • 300 ml punomasnog vrhnja
  • 70 g šećera
  • žličica vanilin šećera
  • 2 listića želatine
  • 300 ml mlaćenice
  • 100 g šećera
  • 200 g nara

Priprema:

Zagrijte vrhnje, šećer i vaniliju. Izmiješajte pa maknite s vatre i dodajte želatinu koju ste prethodno namočili u vodi i istisnuli višak tekućine. Izmiješajte pa dodajte mlaćenicu. Za posluživanje stavite nekoliko zrna nara te preko njih prelijte vrhnje i odložite u hladnjak na nekoliko sati. Za voćni umak pristavite 100 g šećera i 50 ml vode te pustite da vrije dok se šećer rastopi i tekućina postane sirupasta. Maknite s vatre i dodajte nar. Ulijte sirup na Panna cotu i ohladite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam