Lifestyle

Komentari 0

Par preminuo u samo par dana razlike od opakog COVID-19

Roditelji su bili smješteni u domu za starije Arbor Terrace gdje je na virus pozitivno četvero od petero stanovnika, a više od 10 posto bolesnih u domu je umrlo od virusa

Jennifer McWorther iz Atlante proživjela je dva velika gubitka u kratkom roku. Naime, njezin otac Eddie Johnson Jr. je prošle nedjelje izgubio bitku s korona virusom, a od iste bolesti u srijedu joj je umrla i majka Blanche Johnson, piše FOX 5.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je tako bolno. Borili su se. Oboje su imali upalu pluća. Kašljali su i jedva disali te se žalili na stravične bolove - otkriva.

Četvero od pet stanovnika staračkog doma Arbor Terrace u kojem su oni boravili, pozitivno je na koronavirus. Više od 10 posto ih je umrlo.

Osim toga, i 15 članova osoblja je zaraženo.

Whorter je uznemirena i smatra kako je u domu bilo propusta.

- Nitko nas nije niti zvao. Sve dok nisam ja nazvala i rekla: 'Trebalo bi vas biti sramota'. Odjednom sam danas primila dva ili tri poziva - kaže Jennifer.

Ističe da je nedostajala odgovarajuća njega i dostupna zaštitna oprema.

Uprava doma tvrdi kako imaju odgovarajuću opremu te da su svi štićenici smješteni u karantenu. Isto tako, u priopćenju su istaknuli da je dom dezinficiran.

Jennifer tuguje zbog smrti roditelja, ali se nada da će se ljudi držati mjera o socijalnom distanciranju kako ne bi proživljavali ovakav scenarij.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ZA BOLJI IMUNITET: IZBACITE OVIH ŠEST LOŠIH PREHRAMBENIH NAVIKA

POGLEDAJTE VIDEO (Barbara Rocco) #ZAJEDNO24SATA: