Lifestyle

Komentari 1

Pas i dupin s Floride najbolji su prijatelji već gotovo 8 godina!

Gunner i Delta, zlatni retriver i dupin, upoznali su se na Floridi u Americi u istraživačkom centru za dupine prije osam godina i odmah su postali najbolji i nerazdvojni prijatelji

Marie Blanton, trenerica u istraživačkom centru za dupine i Gunnerova vlasnica opisuje kako treneri rade na izgradnji odnosa s dupinima, kao i na tome da ih upoznaju kao pojedince. Iz tog je razloga dupine željela izložiti što većem broju različitih stvari - uključujući i njezino tada novo štene staro osam tjedana koje ju je svakodnevno pratilo na posao.

POGLEDAJTE VIDEO: Otvoren hotel za pse

 

- Kad je Gunner prvi put krenuo na pristanište, očekivala sam da će lajati ili se jako uzbuditi, ali učinio je upravo suprotno: samo je legao i gledao - rekla je Blanton. Navodno je ovakvo mirno ponašanje zaintrigiralo Delltu (koja je tada imala četiri godine) koju Blanton opisuje kao 'vrlo prijateljski raspoloženu, razigranu i znatiželjnu'.

- Počela sam primjećivati ​​da svaki put kad bih dovela Gunnera, Delta bi bio prvi delfin na pristaništu. Donosio bi mu igračke kao da se pokušava igrati s njim - rekla je. I doista, Gunner je prihvatio izazov, brzo se naučio igrati s Deltom hvatajući igračke koje mu je on donosio.

- Prijateljstvo je s vremenom samo procvjetalo, no kako su oboje sada malo stariji, više se ne viđaju toliko jer me Gunner prati na posao samo nekoliko puta mjesečno - rekla je Maria. Iako se ne viđaju toliko često koliko bi to oni htjeli, Blanton tvrdi da se odmah prepoznaju i da je Delta i dalje uvijek prvi dupin koji ga dođe pozdraviti, piše Insider.

Najčitaniji članci