Obavijesti

Lifestyle

Komentari 176

Pažnja! Parovi Zodijaka koji će se najvjerojatnije varati u vezi

Pažnja! Parovi Zodijaka koji će se najvjerojatnije varati u vezi

Jeste li se ikada zapitali koja vrsta partnera najvjerojatnije vara? Pa, ispostavilo se da bi zvijezde mogle znati nešto o tome. Koji su najgori parovi objašnjava astrologinja Valerie Mesa

VIDEO

1. Ovan i Bik

- Između ovih znakova postoji jaka kemija, budući da Ovnom vlada Mars i Venera vlada Bikom, što ih čini savršenim parom, ali samo u zvjezdanom smislu jer Mars želi dominirati Venerom, a Venera želi biti pod dominacijom Marsa - objasnila je astrologinja Valerie Mesa.

- Međutim, Bik će s Ovnom doživjeti neugodno otriježnjene, s obzirom na to da ovaj znak vatre nije ni blizu toliko vjeran kao Bik - dodala je. 

Naglasila je da ovo neslaganje oko monogamije izaziva puno problema u njihovoj vezi jer sama veza nema čvrste, zajedničke, temelje.

Pokretanje videa...

04:19

2. Blizanci i Vaga

- Ova dva horoskopska znaka su potpuno očarana jedan drugim, jer su pod vlašću istog elementa. Osim toga, Vaga je potpuno zaljubljena u Blizančevu prevrtljivu prirodu i mentalno poticajni humor - rekla je Mesa.

No Vaga nije svjesna da Blizanci preziru veze i 'vezivanje', što je potpuno suprotno od onog što Vaga želi, objasnila je. To stvarno može uzrokovati napetost u odnosu i tendenciju da se veza brzo raspadne, piše YourTango.

Djevica će izazivati ljubomoru kod partnera, a Bik istraživati
Djevica će izazivati ljubomoru kod partnera, a Bik istraživati

3. Rak i Jarac

- Upozorenje: polarne suprotnosti! Rak uživa u tome što mu se udvara pravi gospodin ili dama Jarac, a ozbiljan Jarac ne može, a da se ne zaljubi u Rakovu senzualnost. Međutim, Jarac će brzo uvidjeti da Raku veza brzo dosadi - rekla je Mesa.

To je uglavnom zato što Jarac nikada u potpunosti neće udovoljiti Rakovim seksualnim željama, objasnila je.

4. Lav i Strijelac

- Ova dva znaka su znakovi vatre i u potpunosti su očarani jedan drugim. Međutim, Lavov talent u spavaćoj sobi nije dovoljan da bi Strijelac trpio njegovu/njezinu opsesivnu potrebu za stalnom pažnjom, jer ipak, Strijelac ima puno obveza i pun raspored društvenih događanja - objasnila je Mesa. 

Ta razlika  u njihovim potrebama uzrokuje svađe oko zajednički provedenog vremena, gdje ga Lav želi više, a Strijelac manje. 

- Unatoč kemiji među ovim znakovima, Strijelac nikada neće Lavu pružiti kraljevski tretman koji on očekuje - zaključuje.

Lavovi mrze promjene, Blizanci su rastreseni, a Ribe nerealne
Lavovi mrze promjene, Blizanci su rastreseni, a Ribe nerealne

5. Škorpion i Ribe

Čovjek bi mislio da su ova dva znaka stvorena jedno za drugo, ali veza i strast su dvije različite stvari. U stvarnosti oba znaka su prepodli za vlastito dobro - objašnjava Mesa.

- U ovoj vezi ne bi jedan partner varao drugog, već bi oba partnera imala 'nekog sa strane', a oboje su i skloni laganju i varanju kako bi nastavili svoje dvolično ponašanje. Ovo je savršen primjer stare poslovice 'kako ti prema drugome, tako i on prema tebi' - rekla je.

6. Vodenjak i Djevica

- Potpuno različite energije, ali neobično slične, s obzirom na to da su oboje intelektualni snobovi. Međutim, unatoč Vodenjakovoj trenutačnoj privlačnosti prema Djevičinoj glumljenoj nevinosti, on se u sekundi može okrenuti i početi zavoditi nekog drugog - kaže Mesa. 

Štoviše, napominje da se Djevica ionako ne bi dobro nosila s Vodenjakovom spontanošću, što bi moglo izazvati nevolje u vezi, a na kraju i raskid. 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 176
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith